Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem z szablonem subway

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Amfidiusz,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka mam problem ostatnie zakupiłem ten szablon i moi użytkownicy widzą go tak:

pre_1391615532__beztytulu.png

A ja widzę go tak:

pre_1391615544__beztytulu1.png

I chcę by wszyscy go tak widzieli za pomoc daje +

@EDIT I jak usunąć edit style bo jak edytowałem plik w szablonie jak dałem no to all było czarne

Edytowane przez krysti
Opublikowano (edytowane)

Po zmniejszeniu strony (ctrl+kółko myszy, lub ctrl + -) forum wygląda dobrze. Możesz zmniejszyć szerokość pojedynczych odnośników (w #community_app_menu > li > a dać width:80px), co będzie wyglądało kiepsko, usunąć dwie zakładki, lub zastosować menu rozwijane, tak, aby znalazły się tam na przykład trzy ostatnie zakładki. Domyślnie styl IPB przy większej ilości zakładek "chowa" je i tworzy rozwijane menu. Jak widać, w tym stylu zostało to usunięte.

Edytowane przez sebag23
http://nostatic.pl/ ~ forum webdeveloperów

Opublikowano (edytowane)

Naprawiłem to co z logiem itp tylko by inni mieli takie ustawienia tła itp 

@EDIT wiem zrobiłem to dawno z tym menu tylko kolorystyka...

Edytowane przez krysti
Opublikowano

Możecie mi to napisać bo nie będę kupował 2 stylu na moje konto bo znajomy mi wysłał styl ten sam admin co w poprzednim temacie ze stopką...

• Manager
Opublikowano

Skoro używasz skina nielegalnie to musisz i też sobie z takimi rzeczami radzić. Skiny z IPFocus są specyficzne, naszpikowane autorskim kodem, niespotykanym nigdzie indziej, więc bardzo trudno się cokolwiek tam modzi zdalnie, po tak zdawkowych opisach.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.