Skocz do zawartości

Błąd przy instalacji ipb: Warning: require_once(/(...)/admin/setup/sources/base/ipsRegistry_setup.php

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż gdy chcę zainstalować forum wyskakuje mi błąd : "Warning: require_once(/usr/home/xxx168/domains/nazwaforumct8.pl/public_html/admin/setup/sources/base/ipsRegistry_setup.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/xxx168/domains/nazwaforum.ct8.pl/public_html/admin/install/index.php on line 37 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/usr/home/xxx168/domains/nazwaforum.ct8.pl/public_html/admin/setup/sources/base/ipsRegistry_setup.php' (include_path='.:/usr/local/share/pear:/usr/home/xxx168/domains/nazwaforum.ct8.pl/public_html/ips_kernel/') in /usr/home/xxx168/domains/nazwaforum.ct8.pl/public_html/admin/install/index.php on line 37"

Nie wiem jak to naprawić. Mógłby mi ktoś pomóc? Byłbym wdzięczny.

Edytowane przez DawPi
Edycja tytułu.
Opublikowano

Na pewno dobrze wgrałeś pliki na serwer? Na Twoim miejscu pobrałbym paczkę z client area jeszcze raz i wrzucił wszystko na FTP za pomocą innego klienta, np. FileZilli ;)

Opublikowano (edytowane)

Wgrałem wszystko, ale spróbuję jescze raz. ;)
Zobaczymy czy pomoże, bo przedtem wyskoczyło mi przerwane.

Edytowane przez Shizz
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.