Skocz do zawartości

Rodzaj czcionki "wgryzł się" w kod forum..

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez insp,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem sprawdzić czy kod 

<b><i><font size="+1"><span xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" style="text-shadow: 1px 1px 10px gray; font-weight: bold; color: white;">TeamSpeak 3</span></font></i></b>

uczyni czcionkę nazwy jednego z forum w dwóch kolorach, z tą poświatą danego stylu, niestety jednak po przygotowaniu tego kodu w notatniku i wklejeniu w okienko nazwy forum nie zauważyłem, że po prostu się to nie zmieściło, w efekcie czego aktualnie posiadam prezentowany na screen'ach efekt w panelu edycji danego działu oraz na forum. Problem jest taki, że przy kolejnej próbie edycji tego i usunięciu kodu z pola nazwy przycisk Zapisz forum nie reaguje, dlatego teraz takie pytanie czy mogę naprawić to jakoś inaczej niż usuwając dane forum?

Pozdrawiam.

post-18177-0-01141800-1395490513_thumb.j

post-18177-0-05728000-1395490539_thumb.j

Opublikowano

Mogę prosić jaśniej? Bo jeśli chodzi o moje możliwości to nie posiadam nic więcej jak dostęp do panelu administratora na danym forum, żadnych FTP, żadnych baz SQL, a po słowach "w bazie danych" śmiem twierdzić, iż chodzi o bazę SQL, tak?

Opublikowano

Mogę prosić jaśniej? Bo jeśli chodzi o moje możliwości to nie posiadam nic więcej jak dostęp do panelu administratora na danym forum, żadnych FTP, żadnych baz SQL, a po słowach "w bazie danych" śmiem twierdzić, iż chodzi o bazę SQL, tak?

:)

Jeśli nie macie żadnych innych sugestii pomocy to będę musiał napisać do prezesa. 

Opublikowano

:)

Jeśli nie macie żadnych innych sugestii pomocy to będę musiał napisać do prezesa. 

To jedyna opcja jaka ci pozostała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.