Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio podjąłem się archiwizacji tematów całego forum co nie dość że trwało długo to w dodatku było błędem, tutaj nasuwa mi się pierwsze pytanie czy archiwizacja powiedzmy 8000 postów powinna trwać aż 2-3 dni?

Kolejna sprawa w której potrzebuje pomocy to fakt ze nie mogę usunąć tematów z archiwum (nie usunąć całkowicie, tylko z archiwum)

Opublikowano

Ostatnio podjąłem się archiwizacji tematów całego forum co nie dość że trwało długo to w dodatku było błędem, tutaj nasuwa mi się pierwsze pytanie czy archiwizacja powiedzmy 8000 postów powinna trwać aż 2-3 dni?

Wszystko zależy jaki masz hosting i jaką ilość tematów do archiwizowania. Na to pytanie nie potrafi Ci powiedzieć czy to będzie trwało 2-3 dni.

Kolejna sprawa w której potrzebuje pomocy to fakt ze nie mogę usunąć tematów z archiwum (nie usunąć całkowicie, tylko z archiwum)

Możesz opisać dokładnie co się dzieje? Nie możesz usunąć tematów z archiwum w sensie daje Ci komunikat że usunięto pomyślnie a nadal tam jest czy nic się nie pokazuję?

See me on GitHub or aXenDev.net!

Opublikowano

Jeśli to jest zadanie systemowe, to pewnie zostanie wykonane o określonym czasie. Często jest też tak, że niektóre zadania systemowe są uzależnione od ruchu na forum. Jeśli nie ma na forum ruchu, zadania nie są wykonywane. Zwiększ ruch na forum, czekaj i obserwuj :)