Lucas88PL Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam Kilka dni temu kupiłem używana wygasla licencje. Chciałbym ja teraz odnowić lecz nie jestem do końca pewny w którym miejscu mam to zrobić. Daje client area następnie purchases, klikam new purchases i mam tam do kupienia za 20$, 30$ itd tylko ze na "per one month" Czyli na jeden miesiąc a nie na 6. Nie wiem czy to mam dać bo przecież odnowienie kosztuje 25$ na 6 miesiecy z tego co wyczytalem. Proszę Was o pomoc, czy w dobrym miejscu tego szukam? Dzieki
Manager DawPi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Manager Opublikowano 16 Czerwca 2014 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum Invision Power Board → Invision Power Board 3.4 → Ogólny support IPB do Invision Power Board → Rozmowy o IP.Board intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Manager Opublikowano 16 Czerwca 2014 Klikasz w "Purchases" po lewo i wybierasz swoją licencję, a potem odnowienie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Lucas88PL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Tylko jej tam nie ma "You don't have any purchases to view." Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Lucas88PL
Jurij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Najprawdopodobniej padłeś ofiarą oszustwa. Poczytaj: http://forum.invisionize.pl/tutorials/article/78-legalno%C5%9B%C4%87-forum-ipb/ .
Lucas88PL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Kupiłem na allegro od gościa z tego forum to koleś chyba by nie ryzykował zasypanego konta pozytywnymi komentarzami. A jest coś takiego że jak dawno licencja nie była odnawiana to znika? O to link od kogo kupiłem: http://forum.invisionize.pl/topic/42905-sprzedam-nieaktywna-licencja-ipb-board/#entry263167 Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Lucas88PL
Jurij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 A wejdź w Client Area Purchases klikasz na swoją licencję zakładka Manage Your Community i kliknij guzik Reactivate Licencja musi się tam wyświetlać. Jak jej nie ma, to znaczy że jej nie masz. 1
Lucas88PL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) W purchases pisze coś takiego: Your Purchases The purchases you've made are shown here. Some packages may be eligible for renewal, and you may be able to upgrade/downgrade others. You don't have any purchases to view. Może trzeba ja transferowac? Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Lucas88PL
Jurij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 A w invoices też nie ma? Może trzeba ja transferowac? No tak, dałem Ci lekturę do poczytania. Nie ma innego legalnego sposobu na zakup licencji od osób trzecich, niż transfer aktywnej licencji za 20$. 1
Lucas88PL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Invoices: Your Invoices There are no invoices to display. A jak się transferuje?
Jurij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Napisałem w poradniku. Przeczytaj go. 1
Lucas88PL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czyli nie zostałem oszukany?
Jurij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Kupiłeś licencję niezgodnie z zasadami IPS. Nie masz zakupionej licencji w zakładce purchases. Czyli zostałeś oszukany. Skontaktuj się ze sprzedającym, w razie braku kontaktu zgłoś sprawę do IPS i na Policję. 1
Rekomendowane odpowiedzi