Skocz do zawartości

Grupy Podstawowe

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Amfidiusz,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, nie znalazłem podobnego tematu.

Czy istnieje opcja  dodania kilka grup podstawowych, nie chodzi mi tutaj o maski uprawnień lecz wyświetlanie tych rang w postach, na chwilę obecną każdy użytkownik może być przypisany do jednej grupy podstawowej i tylko ta grupa jest widoczna, posiadam forum z siecią serwerów do Counter Strike i powstał problem adminów, kilku z nich ma admina na dwóch lub więcej serwerach, a wyświetlana jest tylko jedna grupa, chcę aby Admin X mogł w dziale Y być widoczny jako Admin X oraz Y, po prostu dodać widoczność 2 grup w jego postach.

Edytowane przez 2f2k
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Chodziło mi o coś takiego jak Group Secondary Icons, zainstalowałem, lecz wyświetla mi tylko dalej podstawową grupę, posiadam wersję 3.4.6 i nie posiadam ikon do grup tylko zwykłe kolorowe napisy, czy to może być powodem ? z nazwy wysuwa się myśl, że działa tylko dla ikon ?

Opublikowano (edytowane)

Brawo! Wygrałeś wejściówkę na kurs "Czytam i rozumiem".

Edytowane przez naXe
Opublikowano

Brawo! Wygrałeś talon na naukę "Czytam i rozumiem".

Pytam ponieważ natrafiłem na temat gdzie na wstawionym SS były też tylko napisy i ta modyfikacja została panu przesłana po czym podziękował, że działa i to mnie zmyliło :)

Tak więc czy jest jakaś możliwość uzyskania tego samego efektu bez wgrywania ikon ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.