Skocz do zawartości

Problem z wejściem do tematu (Po przeniesieniu forum)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdy próbuję wejść do tematu lub forum wyskakuje mi taki błąd: 

Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 

Opublikowano

Znaki polskie poprawiło się (sam nie wiem jak już działają) tylko problem jest z wejściem do tematu mimo to , że .htaccess został prawidłowo wgrany i włączony. 

Opublikowano

Czym to mogę przekonwertować ? Próbowałem Gżegżółką ale problem jest taki , że na automatycznym nie pójdzie: http://screenshooter.net/100630127/mwbyixma moja baza ma kodowanie " latin2_general_ci,IMPLICIT" i (utf8_general_ci,COERCIBLE)" Więc , które mam wybrać ? Dwóch opcji w tym programie nie można wybrać. 

Opublikowano

Przecież dostałeś odpowiedź:

Skorzystaj np. z konwertera kodowania od IPSu.

Ok, ale jak mam licencję wygasłą to chyba nie mogę go pobrać. 

Opublikowano

Możesz. Przynajmniej dostęp do MP powinieneś mieć, nawet przy wygasłej licencji.

Rozumiem, mógłbyś mnie nakierować gdzie mógłbym tego szukać na IPS?

Opublikowano

Po zainstalowaniu narzędzia i próbie go odpalenia występuje błąd: 

Error: COLLATION 'utf8_unicode_ci' is not valid for CHARACTER SET 'utf8mb4' File: /system/Db/Db.php Line: 186

Opublikowano

"Support Info Support is available for active license owners through the client area - http://www.invisionpower.com/clients"

Niestety aktywnej licencji nie posiadam. Nie kojarzysz może czemu ten błąd występuje albo nie miałeś kiedyś podobnego problemu ?