Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Usuwanie użytkowników przez moderatora

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Czy jest możliwość nadania moderatorowi forum uprawnień do usuwania użytkowników? Ostatnio na forum zarejestrowało się sporo botów i moderatorzy nie mogą ich usunąć. Ja nie potrafię znaleźć takich uprawnień. Może problem ten lepiej rozwiązać inaczej niż usuwając?

Pozdrawiam

Forum komputerowe - zapraszam!

• Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Z tym usuwaniem kont przez moderatorów to bym był bardzo ostrożny, by każdemu to dawać.

Mówiąc szczerze to ja miałbym obawy z napisaniem takiej modyfikacji, a potem jej sprzedaż czy udostępnienie publicznie. Za dużo byłoby 'reklamacji'. Pewnie by chcieli ludzie z czasem opcję przywracania kont, a to z z kolei zaprowadziłoby mnie pewnie do opcji oznaczania userów do usunięcia, a potem usuwania ich faktycznie przez admina w ACP. Co jak się doskonale domyślasz już mamy - oznaczanie jako spamera. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.