Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym na forum dodać 1 wątek, ale tak by był on podpięty we wszystkich działach.

Mam 100 działów na forum. Piszę np. poradnik typu: "jak zainstalowac ipb". No i teraz chcę, aby był on we wszystkich działach podpięty na samej górze. Opcja ogłoszenia z panelu moderatora odpada, bo powoduje, że temat wyświetla się nad całym działem, a nie jako wątek znajdujący się w dziale.

Ogólnie zadowolę się jakąś modyfikacją pozwalającą mi robić za jednym zamachem kilka tych samych tematów w różnych działach. Jeżeli ktokolwiek ma jakiś pomysł - będę wdzięczny. 

Opublikowano (edytowane)

No nie bardzo, bo to pozwala wklepać dowolny kod pod pierwszym tematem. Ja chcę móc tworzyć temat i go mieć podpięty jednocześnie w kilku działach. Ale nie nad całą belką tematów jak to jest w przypadku ogłoszenia tylko aby to wyglądało tak, jakby to był jeden z wątków działu. 

Znalazłem jedną z modyfikacji od @DawPi o nazwie Copy Topics. Ostatecznie mogłoby to rozwiązać mój problem. Wiadomo, że wolałbym mieć 1 temat i podklejony globalnie niż 100 kopii tego samego wątku. Gdyby jednak dało się skopiować 1 wątek od razu do 100 działów to by ostatecznie spełniało moje wymagania. Z tego co jednak widzę po screenach to modyfikacja pozwala kopiować z jednego działu do innego działu (a ja bym chciał z jednego działu do wielu).

Kiedyś chyba była taka modyfikacja której ja szukam, ale zniknęła :<

http://forum.invisionize.pl/topic/35912-communityinvisionpowercom-pliki-global-topics/

Edytowane przez juggler