Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po przeniesieniu forum i użyciu upgrade finish, pokazał mi się w folderze admin plik error_log w którym znajduje się następująca treść:

[21-Feb-2015 13:32:41 UTC] PHP Warning:  Module 'json' already loaded in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:41 UTC] PHP Warning:  APM cannot be enabled, '/var/php/apm/db' is not directory in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:43 UTC] PHP Warning:  Module 'json' already loaded in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:43 UTC] PHP Warning:  APM cannot be enabled, '/var/php/apm/db' is not directory in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:43 UTC] PHP Warning:  Module 'json' already loaded in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:43 UTC] PHP Warning:  APM cannot be enabled, '/var/php/apm/db' is not directory in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:45 UTC] PHP Warning:  Module 'json' already loaded in Unknown on line 0
[21-Feb-2015 13:32:45 UTC] PHP Warning:  APM cannot be enabled, '/var/php/apm/db' is not directory in Unknown on line 0
Coś źle zrobiłem, czy to błąd ze strony serwera? Edytowane przez KieCan
Opublikowano

Nie rozumiem jak to ma mi pomóc. Tak jak pisałem wchodząc na forum nic się nie ładuje jest całkowicie biała strona i nic się dalej nie dzieje.

• Manager
Opublikowano

Nie rozumiem jak to ma mi pomóc. Tak jak pisałem wchodząc na forum nic się nie ładuje jest całkowicie biała strona i nic się dalej nie dzieje.

Nie musisz rozumieć. Wystarczy, że się zastosujesz i napiszesz co się wtedy wyświetli miast białej strony. Jakbyś to rozumiał to byś tu nie pisał.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.