Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Boty na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Mam pewien, głupi problem. Najprawdopodobniej miałam włam na forum. Wchodząc na forum mam komunikat: "nie masz uprawnień do przeglądania forum" - jako gość. Jak się zaloguje jest wszystko okej. Jak mogę wyłączyć tą informację?

Druga sprawa. Zbanowane boty na forum? google, facebook? Są przekreśleni, tak jakby zbanowali i wydaje mi się, że powyższy błąd właśnie jest przez to. http://scr.hu/4j6u/5j9qi

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum,

problem może być bardziej złożony, więc polecam ten poradnik: https://www.invisionpower.com/support/kb/_/how-to-clean-your-site-from-infection-r27

Do tego kompleksowe sprawdzenie forum. Jeśli masz aktywny support to napisz do IPSu, bo trzeba to wszystko zrobić 'od środka' forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Niestety nie posiadam aktualnie aktywnego supportu, dlatego właśnie pisze tutaj. Pierwszy raz spotkałam się z takim czymś i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Przede wszystkim wpływa to na zwykłe korzystanie z forum... nie wiem co mogę z tym dalej zrobić.