Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć! Mam nie mały problem z forum postawionym na VPSie na Mintshost. Mianowicie od wczoraj (mniej-więcej) od godziny 18, forum tak jakby nie odpowiadało... Chodzi o to, że po wejściu na v-life.pl, bądź prosto przez IP VPS'a 91.196.48.51 - wyświetla się tylko informacja o zamkniętym forum (no i dobrze), a gdy chcę przejść do logowania, strona długo się ładuje i na koniec wyświetla komunikat:

504 Gateway Time-out

nginx/1.2.1

Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. JEDYNE zmiany, jakie wprowadzałem w IPB w dniu pojawienia się tegoż problemu, to zmiana kodowania znaków na polskie (UTF8), ale po tym forum jeszcze przez około 1-3h hulało jak trzeba. Na dodatek nie można nawet włączyć serwera GTA SAMP przez komendę "screen ./samp03svr", bo pisze: "[screen is terminating]".

O co może chodzić? Hosting domeny (az.pl) i VPS'a (mintshost.pl) zapierają się, że przyczyna nie leży po ich stronie. Zatem co mogło pójść źle?

VPS'a restartowałem, restartowałem także pakiety (nginx, php5-fpm) i nic. Reinstalować nie chcę, bo stracę wszystko, na co pozwolić sobie nie mogę. Dostęp do VPS'a mam tylko ja.

Edytowane przez cycek1354
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.