Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. insp Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Czerwca 2015 IPB Bad Words - Filtry słów [PL] Zobacz plik Rozwinięcie listy, pierwotnie opracowanej przez @Amfidiusz i @Cleric dla invisionize.pl. Wielkie podziękowania dla @Macsch15, za pomoc w zautomatyzowaniu tworzenia listy. === Czarna lista polskich słów uważanych za wulgarne. Stan na dzień dzisiejszy to: 1904 frazy (w różnych odmianach, z ogonkami i bez polskich znaków oraz z najczęściej powtarzanymi błędami ortograficznymi). Wszystkie wyrazy zostały ocenzurowane metodą 'Dokładnie' - zapobiegnie więc to nieprawidłowemu wykrywaniu. === Świeża instalacja: Przejdź do ACP Wygląd Zawartość postów Filtry słów Przejdź do sekcji Wyślij plik XML z filtrami kliknij Przeglądaj znajdź i wybierz pobrany plik ipb_badwords.xml następnie zatwierdź, klikając na Importuj filtry słów Uwaga! Jeśli wcześniej już były dodawane filtry, należy wyczyścić tabelę 'badwords', ponieważ nowe frazy nie zostaną nadpisane. DELETE FROM prefiks_tabeli_badwords; Pamiętaj, że powyższe robisz na własną odpowiedzialność. === Filtry te, są również kompatybilne z IPS Community Suite 4.0 === Dodający insp Dodano 02.06.2015 Kategoria Modyfikacje Wspierana wersja IP.Board 5
xSkyer Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Huh. Nice! Jakiś czas temu wpadłem na narzędzie IPB do filtrowania słów, chciałem ofiltrować różne słowa, ale nie miałem na to zbytnio czasu, więc szukałem gotowej listy w internecie - cóż, tego nie było. Dziękuję za kawał roboty włożonej w to! Lista oczywiście załadowana.
insp Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Huh. Nice! Jakiś czas temu wpadłem na narzędzie IPB do filtrowania słów, chciałem ofiltrować różne słowa, ale nie miałem na to zbytnio czasu, więc szukałem gotowej listy w internecie - cóż, tego nie było. Dziękuję za kawał roboty włożonej w to! Lista oczywiście załadowana. Taka lista była dostępna wcześniej, tylko ciężko ją znaleźć przez google: http://forum.invisionize.pl/files/file/234-Bad-Words-PL-v0-7/
Rekomendowane odpowiedzi