Manager DawPi Posted October 20, 2015 Manager Share Posted October 20, 2015 (edited) Witam, ogłaszam konkurs na IZE! :-) Zasady są proste - należy wymyślić nazwę domeny dla naszego forum invisionize (proponuj tyle możliwości ile chcesz). Warunek jest taki, by każdy pomysł by wolny, tj. domena była możliwa do rejestracji - nie rejestruj jej! Zgłoszenia są przyjmowane tylko i wyłącznie na prywatną wiadomość do mnie. Domeny zgłoszone w temacie nie biorą udziału. Generalnie nagroda jest jedna - bon o wartości 150zł na moje płatne aplikacje, jednak jeśli będzie więcej fajniejszych pomysłów to przewiduję nagrody wyróżnienia. Czas zgłoszeń upływa 10.XI.2015r. Zastrzegam sobie prawo do odmowy wybrania zwycięzcy jeśli żadna z przesłanych propozycji nie będzie trafiać w me gusta. To chyba wszystko, zapraszam do udziału w zabawie. Edited October 20, 2015 by DawPi "naszego" intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necik Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Przydałaby się informacje o docelowej tematyce forum, tzn. erotyczne, czy komputerowe, bo nazwy będą raczej inne ;-) Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted October 20, 2015 Author Manager Share Posted October 20, 2015 Forum invisionize o erotyce? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necik Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Forum invisionize o erotyce? Jestem prawie pewny, że wcześniej nie było informacji "dla naszego forum invisionize" Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted October 20, 2015 Author Manager Share Posted October 20, 2015 Dopisałem. Jest również informacja o edycji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogatek Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Ja mam tylko pytanie, po co zmieniać nazwę skoro jest chwytliwa, rozpromowana i najbardziej oddająca temat forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted October 22, 2015 Author Manager Share Posted October 22, 2015 Nigdzie nie napisałem, że będę ją zmieniać. Stan zgłoszeń na chwilę obecną: 0 (zero). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted November 17, 2015 Author Manager Share Posted November 17, 2015 Zainteresowanie zerowe praktycznie. Tylko @Jurij coś podesłał. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts