Manager DawPi Posted October 20, 2015 Manager Posted October 20, 2015 (edited) Witam, ogłaszam konkurs na IZE! :-) Zasady są proste - należy wymyślić nazwę domeny dla naszego forum invisionize (proponuj tyle możliwości ile chcesz). Warunek jest taki, by każdy pomysł by wolny, tj. domena była możliwa do rejestracji - nie rejestruj jej! Zgłoszenia są przyjmowane tylko i wyłącznie na prywatną wiadomość do mnie. Domeny zgłoszone w temacie nie biorą udziału. Generalnie nagroda jest jedna - bon o wartości 150zł na moje płatne aplikacje, jednak jeśli będzie więcej fajniejszych pomysłów to przewiduję nagrody wyróżnienia. Czas zgłoszeń upływa 10.XI.2015r. Zastrzegam sobie prawo do odmowy wybrania zwycięzcy jeśli żadna z przesłanych propozycji nie będzie trafiać w me gusta. To chyba wszystko, zapraszam do udziału w zabawie. Edited October 20, 2015 by DawPi "naszego" intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
necik Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Przydałaby się informacje o docelowej tematyce forum, tzn. erotyczne, czy komputerowe, bo nazwy będą raczej inne ;-) Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.
Manager DawPi Posted October 20, 2015 Author Manager Posted October 20, 2015 Forum invisionize o erotyce? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
necik Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Forum invisionize o erotyce? Jestem prawie pewny, że wcześniej nie było informacji "dla naszego forum invisionize" Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.
Manager DawPi Posted October 20, 2015 Author Manager Posted October 20, 2015 Dopisałem. Jest również informacja o edycji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rogatek Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ja mam tylko pytanie, po co zmieniać nazwę skoro jest chwytliwa, rozpromowana i najbardziej oddająca temat forum?
Manager DawPi Posted October 22, 2015 Author Manager Posted October 22, 2015 Nigdzie nie napisałem, że będę ją zmieniać. Stan zgłoszeń na chwilę obecną: 0 (zero). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 17, 2015 Author Manager Posted November 17, 2015 Zainteresowanie zerowe praktycznie. Tylko @Jurij coś podesłał. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts