Jump to content

Recommended Posts

• Manager
Posted (edited)

Witam,

ogłaszam konkurs na IZE! :-)

Zasady są proste - należy wymyślić nazwę domeny dla naszego forum invisionize (proponuj tyle możliwości ile chcesz). Warunek jest taki, by każdy pomysł by wolny, tj. domena była możliwa do rejestracji - nie rejestruj jej!

Zgłoszenia są przyjmowane tylko i wyłącznie na prywatną wiadomość do mnie. Domeny zgłoszone w temacie nie biorą udziału.

Generalnie nagroda jest jedna - bon o wartości 150zł na moje płatne aplikacje, jednak jeśli będzie więcej fajniejszych pomysłów to przewiduję nagrody wyróżnienia.

Czas zgłoszeń upływa 10.XI.2015r.

Zastrzegam sobie prawo do odmowy wybrania zwycięzcy jeśli żadna z przesłanych propozycji nie będzie trafiać w me gusta.

To chyba wszystko, zapraszam do udziału w zabawie. :)

Edited by DawPi
"naszego"

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Posted

Przydałaby się informacje o docelowej tematyce forum, tzn. erotyczne, czy komputerowe, bo nazwy będą raczej inne ;-)

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Posted

Forum invisionize o erotyce? :)

Jestem prawie pewny, że wcześniej nie było informacji "dla naszego forum invisionize"  :icon_surprised:

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Posted

Ja mam tylko pytanie, po co zmieniać nazwę skoro jest chwytliwa, rozpromowana i najbardziej oddająca temat forum?

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.