Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę sobie z tym poradzić. Mam stronę, do której można dotrzeć poprzez adres ***.pl lub forum.***.pl, przy czym w conf_global jest wpisane forum.***.pl i po kliknięciu w dowolny temat użytkownik zostaje przeniesiony na forum.***.pl/cośtam.

Problem w tym, że po zalogowaniu (którego adres brzmi hxxp://forum.***.pl/index.php?app=core&module=global&section=login) wszystko działa poprawnie na forum.***.pl, jednak po wejściu na ***.pl forum traktuje mnie jako użytkownika niezalogowanego. Jak kliknę w baner lub przejdę do dowolnego tematu i zostanę przeniesiony na strony oznaczone forum.***.pl od razu jestem automatycznie zalogowany.

Patrzyłem na pliki pomocy IPSu. Wg nich powinienem ustawić Cookie Domain jako .forum.***.pl - jednak to nie pomaga. W jaki sposób powinienem skonfigurować ACP, żebym pozostał zalogowany po przejściu z forum.***.pl na ***.pl?

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.