Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I pojawił się nieoczekiwany problem:

Fatal error: Allowed memory size of 62914560 bytes exhausted (tried to allocate 83 bytes) in /home/klient.dhosting.pl/*******/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 439

Wiem, że tego typy błędów występują przy różnego rodzaju instalacjach. Jednak tym razem nic nie grzebałem w plikach. Wiem również, że oznacza on za mało pamięci. Jednak powinien on po kilku minutach ustąpić, prawda? W/w błąd utrzymuje się już od ponad dwóch godzin, więc postanowiłem napisać niniejszą prośbę o pomoc. W plikach cgi nie ma żadnych informacji.

Czy możliwe jest, że dhosting ograniczył mi dostępną pamięć przez to, że przekroczyłem limity transferowe?

EDIT: Postanowiłem przyjrzeć się bliżej problemowi. Wychodzi na to, że znowu wersja RC CSEO nawaliła. Po wyłączeniu modyfikacji forum ożyło. Ponownie włączyłem CSEO - forum nadal śmiga. Wygląda mi to na jakiś task, prawdopodobnie sitemapy lub statystyki.

Problem wydaje mi się być rozwiązany...

Edytowane przez Amfidiusz
Opublikowano

Nie powinien. Musisz zapytac obslugi badz zobaczyc w regulaminie.

Pierwsze co mi przychodzi do glowy:

- Baza osiagnela dostepny limit

- Wykorzystales miejsce na dysku

• Manager
Opublikowano

- Baza osiagnela dostepny limit

- Wykorzystales miejsce na dysku

Baza na dHosting jest ograniczona rozmiarem konta.

Jednak błąd wynika z przepełnienia maksymalnego rozmiaru pamięci na skrypt PHP. Coś to CSEO jeszcze jak widać niedopracowane.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.