Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wersji 23x był świetny mod, który umilał życie danej grupie userów - zamiast banować, sami się wypraszali. Modyfikacja generowała strony z błędami 503, spowalniała ładowanie stron, np 30-60 sekund (mozna bylo ustawić), wyświetlała strony z błędami forum (np taka strona nie istnieje, albo błędy klucz) itp itp. Użytkownik był pewien, że serwer nie wydala i po prostu odchodził sam, bo nie dało się na czymś takim przeglądać forum.

Świetnym dodatkiem, jeżeli to nie pomagało, był tzw Token Of Death. Na komputerze delikwenta tworzyło się ciastko, które następnie powodowało ban użytkownika, który wcześniej został zablokowany i próbował się jeszcze raz rejestrować.

Jakieś 2 miesiące temu jeszcze codziennie odwiedzał moje forum delikwent, który został wykopany przeze mnie w okolicach listopada 2008.. aż do czerwca codziennie rejestrowal sie i spamował postami, typu HUIHUIHUI.... precz z komunistyczną administracją itp. Na przez pierwszy miesiąc ciacho dawało radę, ale potem gość się połapał w czym rzecz i zaczął czyścić ciastka. Nikomu tego nie życzę. Pan z polibudy 23 lata.. Dlatego myślę, że warto takich fanatyków gasic sposobami, niż bezpośrednimi banami, które są dobre jedynie na starych userów.

Opublikowano

Ehh, odwieczny problem - głupi i zawistni userzy którzy nie powinni mieć dostępu do internetu. ^_^ Takiemu to tylko jechać do niego i zrobić kręcenie wora to się uspokoi.

Co do tematu moda - nie słyszałem by był na ipb3 ;)

• Manager
Opublikowano

Wszelkie prośby o nowe mody powinny być pisane w odpowiednim temacie - przenieść ten tam? ^_^

Druga sprawa - obecnie jestem na etapie prawie obrony mgr. Jak się obronię to wracam do czynnego modowania i prośby z tego działu będą rozpatrywane jako pierwsze. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Witaj,

Mógłbyś mi zapodać kod do 2.3.X, możliwe, że zajmę się tym :-)

Pozdrawiam,

Largo

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

Opublikowano

mietek wszystko OK, ale podałeś link do moda do 2.3.x, a szukasz do 3.x. :P

Witaj,

Tak, ja go poprosiłem post wyżej. Chciałem przyglądać się na czym to polega :-)

Pozdrawiam,

Largo

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!