nolimits Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Witam Mam pytanie dlaczego linki z rejestracją na forum trafiają do spamu. Czym to może być spowodowane. Kiedyś tak nie było. Jednak strona zmieniła serwer. Czy tutaj mogę się czegoś dopatrywać? A może głownie chodzi o to że jest to stara wersja skryptu po prostu i trzeba zauktualizowć? Tak czy siak co mogę zrobić spróbować zrobić ? - może maile wysyłać przez inny serwer ? (jeśli tak to jaki) - zmienić jakieś ustawienia na serwerze? , zainstalować coś ? Edytowane 6 Maja 2017 przez nolimits
Manager DawPi Opublikowano 6 Maja 2017 Manager Opublikowano 6 Maja 2017 W kwestie spamu nie wnikam, za dużo zmiennych i prawie żadna nie zależy od forum. Odnośnie wysyłki poczty to w ACP masz przecież różne opcje, wybierz najlepszą dla siebie i Twojej sytuacji: PHP SMTP SendGrid SparkPost Zajrzyj w to miejsce by uzyskać więcej informacji: ACP System Ustawienia Konfiguracja e-mail Metoda dostarczania poczty intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi