Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po upgradzie do 3.0.3 pojawił się następujący błąd:

21jd6iw.jpg

Po kliknięciu w jakąkolwiek pozycję po lewej stronie nie ładuje się okno po prawej. Tak jakby kliknięcie w tekst nie wywoływało żadnej funkcji. To samo dotyczy szablonów. Sprawdzałem również dla domyślnego skina master - to samo. Jest to bug nowej wersji czy może nie przebudowałem jakiejś pamięci?

EDIT: Przebudowałem skiny. Problem nadal występuje. Wcześniej odświeżyłem też cache. Java działa na całym forum prawidłowo.

Edytowane przez Amfidiusz
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam identyczny problem co Amfidiusz, po upgradzie do 3.0.3 nie działają w ogóle przyciski znajdujące się po lewej stronie przez co nie mogę niczego edytować w skinach. Wciskam control f5 ale nic to nie daje. Amfidiusz wspominał cos jeszcze o przebudowie skinów i odświeżeniu cache ale ja nie wiem jak to zrobić. Ma ktoś pomysł dlaczego te przyciski w ogóle nie działają i nic się nie wyświetla?

Opublikowano

niestety nic to nie daje, odświeżyłem juz ze sto razy. Ty odświeżałeś będąc w tym miejscu co na Screenie który dołączyłeś?

A jak przebudowałeś skiny i odświeżyłeś cache? Ja nie mam żadnego własnego skina tylko to co było w paczce od IPS czyli skin o nazwie IP.Board ale to chyba nie ma znaczenia.

Opublikowano

Ty odświeżałeś będąc w tym miejscu co na Screenie który dołączyłeś?

Tak.

A jak przebudowałeś skiny i odświeżyłeś cache?

Nie wiem skąd u Ciebie takie parcie na to przebudowywanie, ale ja w tamtym momencie skinów nie musiałem przebudowywać.

Spróbuj edytować CSS na innej przeglądarce, najlepiej takiej, z której nigdy nie korzystałeś.