cin34 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam, jakiś czas temu wyexportowałem bazę mojego forum poprzez ACP, dziś chciałem wrzucić bazę danych przez ssh niestety wywala błąd. ERROR 1064 (42000) at line 205758: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'char int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (uid) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=3850 D' at line 6 A tu kawałek bazy od 205758 linijki: CREATE TABLE panel_admins_online ( id mediumint(8) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, player_uid mediumint(9) NOT NULL, global_id mediumint(9) NOT NULL, online mediumint(8) unsigned NOT NULL, date timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, PRIMARY KEY (id) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=1292 DEFAULT CHARSET=latin1; Liczę na Waszą pomoc.
Jurij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Błąd wskazuje na błąd po stronie serwera sql, pokaż go adminom. Poza tym kto eksportuje baze sql przez ACP? PMA jest od tego
cin34 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Jurij napisał: Błąd wskazuje na błąd po stronie serwera sql, pokaż go adminom. Poza tym kto eksportuje baze sql przez ACP? PMA jest od tego Głupi byłem..ze przez acp to robiłem. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez cin34
Manager DawPi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Manager Opublikowano 6 Czerwca 2017 Daj więcej treści tego błędu. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
cin34 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 51 minut temu, DawPi napisał: Daj więcej treści tego błędu. Tylko tyle w ssh było. Zainstalowałem xampp i próbowałem wrzucić przez phpmyadmin, oto pierwszy błąd jaki otrzymałem: Błąd Static analysis: 2 błędów zostało znalezionych podczas analizy. Oczekiwano początku polecenia. (near "NSERT" at position 0) Nierozpoznany typ polecenia. (near "INTO" at position 6) Zapytanie SQL: NSERT INTO core_share_links_log (log_id, log_date, log_member_id, log_url, log_title, log_share_key, log_data_app, log_data_type, log_data_primary_id, log_data_secondary_id, log_ip_address) VALUES('4907','1495521039','0','http://mojastrona.pl/index.php?/topic/1884-p-kanały/','[P] Kanały','stumble','','','0','0','217.182.132.72') MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1064 - Something is wrong in your syntax obok 'NSERT INTO core_share_links_log (log_id, log_date, log_member_id, log_url, log_t' w linii 1
BeZiCoVeR Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 a ten błąd mówi, że brakuje ci literki w INSERT. Dosyć dziwne, skoro to eksportowałeś, chyba, że coś grzebałeś.
cin34 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 40 minut temu, BeZiCoVeR napisał: a ten błąd mówi, że brakuje ci literki w INSERT. Dosyć dziwne, skoro to eksportowałeś, chyba, że coś grzebałeś. Właśnie w pliku nie ma żadnego słowa "NSERT", a jest "INSERT", czyli prawidłowo.
Manager DawPi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Manager Opublikowano 6 Czerwca 2017 Co na to admin serwera? Może on Ci to wrzuci? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
cin34 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Na hostingu został backup tej bazy, który był robiony automatycznie i udało się go wrzucić bez problemu. Temat można zamknąć.
Manager DawPi Opublikowano 7 Czerwca 2017 Manager Opublikowano 7 Czerwca 2017 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi