Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Zwracam się do Was z takim pytaniem, gdyż próbuje znaleźć odpowiedź czy tak jest, czy gdzieś leży błąd w konfiguracji. A mianowicie, zgłosił się do mnie Użytkownik, który ma ustawione w profilu powiadomienia mailowe dotyczące odpowiedzi na jego temat:

Jest jakiś temat, w którym coś napisałem, teraz przychodzą powiadomienia, jak ktoś odpisze. To jest ok. 

Tylko dlaczego tych powiadomień przychodzi 7? Powinno być jedno i już mam sygnał, żebym czytał. A tu widocznie 7 osób napisało i dlatego 7 powiadomień. Da się to uspokoić, bo mi skrzynkę zapychają?

"

Czy jest możliwość ustawienia tego w ten sposób by przychodziło jedno powiadomienie dzienne dotyczące zarejestrowanych czynności innych Użytkowników w jego temacie ? Będę wdzięczny za podpowiedź

Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com 

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

• Jurij odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Oto jaką wiadomość dostałem od Użytkownika, po ustawieniu mu według instrukcji insp

Nie jest dobrze.

Jedna odpowiedź w temacie, w którym się udzielałem, a 2 maile z powiadomieniem.

Coś jest źle.

Znów hurtem zaczynają przychodzić.

Coś nie tak jest z tym skryptem, bo te zaznaczone opcje dziennie/tygodniowo/miesięcznie to o kant d*py potłuc, w poniedziałek jest koniec miesiąca i sie okaże, że mam 60 powiadomień o tym samym........

Zaczynam się denerwować, tak nie powinno być.

Będę wdzięczny za sugestie

Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com