Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problemik, dodałęm filmik na forum z serwisu YouTube i przyją chyba oryginalne wymiary (dosyć małe akurat), jak zrobić aby wyświetlał się trochę większy.

Opublikowano (edytowane)

Na pewno zajrzałeś do zakładki Manage media BBCode w Wyglądzie, gdzie w ustawieniach dla YouTube znalazłeś height="355" width="425", prawda?

Dzięki. Jestem wdzięczny ale uważam że na tym forum ludzie troche przesadzają. Po kilku wypowiedziach można odnieść wrażenie że pytając o takie rzeczy stwarzam jakiś problem, czy wszystko powinienem wiedzieć? Gdyby tak było to na pewno bym tu nie zaglądał i pytał.

Edytowane przez Ferago
  • Manager
Opublikowano

Po kilku wypowiedziach można odnieść wrażenie że pytając o takie rzeczy stwarzam jakiś problem, czy wszystko powinienem wiedzieć? Gdyby tak było to na pewno bym tu nie zaglądał i pytał.

Błędne, zupełnie mylne pojęcie i wyobrażenie. To raczej Ty to tak odbierasz, ale uwierz, że, przykro mi to pisać, ludzie pomagający muszą założyć, że nie wykonano nawet podstawowych czynności. Już mi dawno brakło palców na wyliczanie sytuacji, w których rozmawiano przez 20 postów o problemie, bo zakładałem, że pewną prostą, dla mnie, czynność user wykonał i nadal ma problem, a tak się nie stało i stąd te może nie zawsze mile odbierane wypowiedzi, ale uwierz, że to ostatnie forum na którym nie mam zamiaru tolerować 'chamstwo' 'odparskiwanie' i 'zlewanie usera'.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dzięki. Jestem wdzięczny ale uważam że na tym forum ludzie troche przesadzają. Po kilku wypowiedziach można odnieść wrażenie że pytając o takie rzeczy stwarzam jakiś problem, czy wszystko powinienem wiedzieć? Gdyby tak było to na pewno bym tu nie zaglądał i pytał.

Przepraszam, że to tak zabrzmiało. Nie chciałem być niemiły, a jedynie urozmaicić trochę odpowiedź na proste pytanie. Właściwie to przez szukanie odpowiedzi sam się uczę, więc pytania są jak najbardziej wskazane (o ile na forum nie ma DawPiego - bo wtedy nie zdążę otworzyć ACP, a on już napisał rozwiązanie :)).