bulat Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Witam, zrobiłem coś w stylu menu głównego, własnoręcznie od podstaw, bez używania aplikacji z ICS. Dlatego przychodzę z zapytanie jak mam je wgrać na strone i ustawić jako domyślną. Próbowałem już go wgrać jako nową aplikacje ale to niestety nie pomogło (wsadziłem pliki w .tar) Z góry dzięki za pomoc.
Manager DawPi Opublikowano 24 Marca 2018 Manager Opublikowano 24 Marca 2018 Nie rozumiem.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
bulat Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 35 minut temu, DawPi napisał: Nie rozumiem.. Zrobiłem własny portal. I to tyle. Moje pytanie brzmi jak mam go wgrać
Manager DawPi Opublikowano 25 Marca 2018 Manager Opublikowano 25 Marca 2018 Jaki portal? Jak wgrać? Nie ma opcji wgrania lub dajesz na tyle mało informacji, że nikt nie jest Ci w stanie cokolwiek sensownego napisać. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
DejaVu24 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 11:41, bulat napisał: Próbowałem już go wgrać jako nową aplikacje ale to niestety nie pomogło (wsadziłem pliki w .tar) a gdyby tak spakować do .tar, film w mp4 i zainstalować jako aplikacja?
Manager DawPi Opublikowano 25 Marca 2018 Manager Opublikowano 25 Marca 2018 Tak gdybać to możemy.. Niech autor to pokaże, może załączy tutaj? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 28 Marca 2018 Manager Opublikowano 28 Marca 2018 Aha.. Serio oczekujesz pomocy po screenie? Jeśli to jest czysty HTML i CSS to możesz wykorzystać aplikację Pages, tam stworzyć stronę i ustawić Pages jako główną aplikację. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 @bulat użyj tego : https://invisioncommunity.com/files/file/8884-spirit-power-by-pages/
Rekomendowane odpowiedzi