Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Domyślne pola - walki ciąg dalszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie.

Niestety, mój poprzedni wątek został już zamknięty, a nie udało mi się rozwiązać do końca problemu pól domyślnych pod awatarem. Problem opisałem tu. Po zmianach jakie wprowadziłem w public_global dwukropki pojawiły się przy polach domyślnych - tak jak chciałem, ale niestety widoczne są tylko wtedy, gdy nie loguję się na Forum. Po zalogowaniu po opisie pola domyślnego dwukropka brak. Na forum Invisionize nie ma takich problemów. Może moglibyście mi coś jeszcze podpowiedzieć, bo już nie wiem co w tej lokalizacji zmieniać żeby było dobrze. Niestety wyczerpały mi się pomysły.

Opublikowano

Wątpię, żeby to pomogło, ale spróbuj odświeżyć cache (Ctrl+F5).

Sprawdzałem u mnie na forum, to usunięcie dwukropka powoduje zmianę i dla gości, i dla userów. Jesteś pewien, że gościom jest przypisany ten sam język?

I jeszcze raz polecam instalacje spolszczenia wydaną przez ize.pl - w niej nim nie ma takich błędów ;)

Opublikowano

Wątpię, żeby to pomogło, ale spróbuj odświeżyć cache (Ctrl+F5).

Sprawdzałem u mnie na forum, to usunięcie dwukropka powoduje zmianę i dla gości, i dla userów. Jesteś pewien, że gościom jest przypisany ten sam język?

I jeszcze raz polecam instalacje spolszczenia wydaną przez ize.pl - w niej nim nie ma takich błędów ;)

Zapuszczałem aktualizację pamięci. Myślę, że gościom przypisany jest ten sam język skoro wszystko mają spolszczone. Próbowałem też instalacji spolszczenia, które mi podałeś, ale niestety wyskoczył jakiś błąd krytyczny. A czy mógłbyś podać mi dokładnie, w którym miejscu zmieniasz ten dwukropek ?.

Opublikowano

Dzięki za chęć pomocy. Zmieniłem, ale to nic nie dało. Żeby było zabawnie, wpisałem też zupełnie inne słowo, ale wartość domyślna i tak została niezmieniona. No nic, chyba sobie odpuszczę.

Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

No i teraz istotne jest byś napisał, czy edytowałeś ten plik i dopiero wtedy zadziałało? Jeśli tak to pewnie nie masz chmodów 777 na katalog cache/ i wszystko wewnątrz. Zmień na tę wartość i spróbuj ponownie edytować język w ACP zgodnie z podpowiedziami Amfidiusza.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.