Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Problem z wyświetlaniem tekstów po spolsczeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm, próbowałem robić to za pomocą plików z modules. Udało mi się wgrać wszystkie poza 'Core' (bo jest największy). Wgrywałem to taką samą metodą jak poprzednio całość. Core próbowałem wgrywać 3 razy, za kazdym razem z identycznym rezultatem: po dłuższym czasie pokazuje się biały ekran. Tak samo skończyła się poprzednio próba wgrania całości na raz.

Spróbowałem wrzucić plik z całości spolszczenia na ftp do foldery /admin i podałem najpierw jego nazwę, czyli ipBoard303-pl1192 bez rozszerzeń. Wyświetlił mi że nie może znaleźć pliku. Podałem z rozszerzeniem i znów białe tło.. nie wiem czy problemem jest mój internet, czy coś innego?

• Manager
Opublikowano

Hej,

nie tyle internet, co za słaby serwer do obsługi takiej ilości informacji.

W temacie, ze spolszczeniem podawałem pliki .php które powinieneś wrzucić na FTP do odpowiedniego katalogu by takim sposobem spolszczyć forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

OK, zrobiłem to. Jest juz prawie idealnie. Teraz tylko zamiast polskich znaczków mam krzaczki typu "UsuĹ ciasteczka". Próbowałem edycji pliku config opisanej TUTAJ, natomiast nie przyniosło to rezultatu.

---

Tak nawiasem mówiąc to mam po tej aktualizacji jeszcze milion innych problemów, ale nie wszystko na raz. Sugeruję tylko że lepiej zmienić nazwę tematu na 101 problemów po aktualizacji ;) (żart).

Opublikowano

Dziękuję, forum wreszcie spolszczone. Swoją drogą, ta gżegżółka to świetna sprawa. Dzięki za polecenie.

I teraz nie wiem.. czy zakładać nowy temat czy ciągnąć w tym? Jak wyłączyć dostęp do SB dla gości? Nigdzie w opcjach SB nie znalazłem niczego podobnego, w ustawieniach uprawnień i masek dla gości także nie ma shoutboxa..

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.