Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, dzięki... ale...

Tak ustawiłem, i d*pa. Dałem normalnie adres tematu w to okno, zapisałem, i już oczyma wyobraźni widziałem ankietę w zakładce "Portal", ale nigdzie się nie pojawiła. Może gdzieś mam odznaczone coś w ustawieniach?

Opublikowano (edytowane)

"Recache cache" w "Portal", tak? Jeśli tak, to to zrobiłem - i d*pa. Jak na chama, po wpisaniu linku do tematu w to cholerne okienko i zaakceptowaniu ankieta nigdzie się nie pojawia. Mam kalendarz i te inne bzdury, ale w tej kolumnie po prostu nie pojawia się ankieta. Może coś jest z układem portalu pozmieniane... nie wiem.

Edytowane przez Ekhangel
Opublikowano (edytowane)

<!--
SKINNOTE: Remember boxes are also in skin_gallery_portal, skin_blog_portal and skin_downloads_external
-The striping doesn't add the proper padding like the board index does
-Poll is kinda ugly
-Print and Email should be icons.  Note that I also used "moderation_bar" class for that row, which isn't necessarily
	semantic, but displays fine - your call on whether to change it
-->
{parse template="include_lightbox" group="global" params=""}
<div id='portal_articles' class='left'>
<!--MAIN-->
 <!--::recent_topics_last_x::-->
 <!--END MAIN-->
</div>
<div id='index_stats' class='portal left'>
<!-- LEFT -->
 <!--::portal_sitenav::-->
 <!--::online_users_show::-->
 <!--::blogs_show_last_updated_x::-->
 <!--::recent_downloads_last_x::-->
 <!--::gallery_show_random_image::-->
 <!--::calendar_show_current_month::-->
 <!--::poll_show_poll::-->
 <!--::recent_topics_discussions_last_x::-->
 <!--::portal_affiliates::-->
 <!--END LEFT-->
</div>
{parse template="include_highlighter" group="global" params="1"}
<script type='text/javascript'>
// Resize images
$$('.post', '.poll').each( function(elem){
	ipb.global.findImgs( $( elem ) );
});
</script>

I jeszcze jedno - po wklejeniu linku do tego tematu w ustawieniach ankiety w ACP i zaakceptowaniu, zamiast wyskoczenia jakiegoś komunikatu o udanej akcji, wywala mnie do ekranu logowania. Potem jednak znowu się loguję, link jest na miejscu, więc niby powinno działać.

Edytowane przez Ekhangel
Opublikowano

Tak, tylko przy zmianie tego ustawienia. A przynajmniej nigdzie indziej go nie miałem... Wersja 3.0. Tak, powiem admowi, żeby update'nął. Ale cholernie frustrujący ten błąd... nie wiem co robić, ech. Nie działa na każdym skinie.

• Manager
Opublikowano

Macie możliwość napisania ticketu do IPSu?

Bo teraz kończą się pomysły 'zdalne'. Wszystko teraz pasowałoby sprawdzać po kolei, a tego nie przekażę poprzez forum niestety, za dużo niewiadomych.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Teraz działa. Wcześniej na 100% nie działała, na identycznych ustawieniach, tylko innym temacie. Było też sprawdzane na innych tematach. Zmieniło się tylko to, że wcześniej jak już mówiłem wywalało mnie po zaakceptowaniu do ekranu logowania, teraz już tego numeru nie robi.

Pozdrówka dla twórców IPB i cierpliwego jak zawsze DawPi, sprawa rozwiązana.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.