dj3ryk Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 (edited) Witam serdecznie, chciałem spytać czy jest wogole jakiś sens przekierowanie domeny na inny adres ? Znaczy appeltalk.pl przekierować na mac-forum.pl . Wtedy forum było by dostępne pod dwiema domenami. Nie wiem czy mogole jest w tym jakiś sens, dlatego lepiej pytam fachowców Edited June 27, 2020 by dj3ryk
aXen Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Zależy czy domena jest podobna do obecnej. Ja również mam dwie domeny, aby użytkownikom łatwiej było zapamiętać. Np. 1shot2kill.pl - Domena główna 1s2k.pl - Przekierowanie do 1shot2kill.pl See me on GitHub or aXenDev.net!
Manager DawPi Posted June 27, 2020 Manager Posted June 27, 2020 2 godziny temu, dj3ryk napisał: Znaczy appeltalk.pl przekierować na mac-forum.pl . appel? Przekierować zawsze można. Duże serwisy to praktykują, a nazywa się typo w nomenklaturze domen. np. www.oMet.pl itp. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
dj3ryk Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 6 godzin temu, aXen napisał: Zależy czy domena jest podobna do obecnej. Ja również mam dwie domeny, aby użytkownikom łatwiej było zapamiętać. Np. 1shot2kill.pl - Domena główna 1s2k.pl - Przekierowanie do 1shot2kill.pl domeny sa wymienione, appletalk.pl skierowanie by było na mac-forum.pl
Manager DawPi Posted June 27, 2020 Manager Posted June 27, 2020 Jak chcesz i masz takie domeny to przekieruj. Czemu nie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts