Split Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Cześć. W jaki sposób mogę wgrać tłumaczenie aplikacji Bim Chatbox skoro posiadam zainstalowane główne tłumaczenie z marketplace?
aXen Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Wgrywasz jako nową wersję spolszczenia. See me on GitHub or aXenDev.net!
Split Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Opublikowano 27 Lipca 2021 17 minut temu, aXen napisał: Wgrywasz jako nową wersję spolszczenia. Jeżeli spolszczenie pochodzi z market place, opcja "Wyślij nową wersję" nie wyświetla się przy tym spolszczeniu.
Manager DawPi Opublikowano 27 Lipca 2021 Manager Opublikowano 27 Lipca 2021 I w sumie też nie wiem. Można odblokować tłumaczenie i odznaczyć je jako z marketplace, ale to tak średnio. Pytałeś IPSu jak to można zrobić? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Split Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Opublikowano 27 Lipca 2021 10 minut temu, DawPi napisał: I w sumie też nie wiem. Można odblokować tłumaczenie i odznaczyć je jako z marketplace, ale to tak średnio. Pytałeś IPSu jak to można zrobić? Problem rozwiązany. Usunąłem spolszczenie i wgrałem je bezpośrednio z tej strony. Trzeba napisać do IPS aby do spolszczeń z marketplace można było wgrywać nowe wersje ze stron trzecich. 2
Manager DawPi Opublikowano 27 Lipca 2021 Manager Opublikowano 27 Lipca 2021 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi