qbass86 Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Witam, Wczoraj przestało mi działać forum http://gilera.com.pl/ i widze błąd "Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing" Z tego co czytałem na forum to do poprawy tego potrzebny jest plik upgradeFinish.php z folderu tools. Niestety nie posiadam go, czy mógłbym prosić o wrzucenie? Wersji forum nie pamiętam, a do admina nie mogę się zalogować, ale w bazie widzę w tabeli: ibf_upgrade_history, że ostatni wpis to core 3.1.2 Z góry dziękuje, Kuba
aXen Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Godzinę temu, qbass86 napisał: Niestety nie posiadam go, czy mógłbym prosić o wrzucenie? nie bo: Godzinę temu, qbass86 napisał: 3.1.2 To jest strasznie stara wersja. Proponuję aktualizację lub ewentualnie kontakt z supportem. See me on GitHub or aXenDev.net!
qbass86 Posted September 24, 2021 Author Posted September 24, 2021 aXen dzięki za odpowiedź, to forum zostało w sieci na pamiątkę, więc średnio mi się widzi inwestowanie w niego Nie ma szans nigdzie pobrać tego pliku?
aXen Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Legalnie nie See me on GitHub or aXenDev.net!
Manager DawPi Posted September 24, 2021 Manager Posted September 24, 2021 Czasem Ci ktoś wersji PHP nie podniósł? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts