Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Błedy z bbcode podczas wyszukiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie założyłem temat w forum testowy (wszystkie linki są blednę :) )

oto link do niego

Wszystko wygląda ładnie ale jeżeli użyje opcji szukaj tutaj na forum i wpisze mafia otrzymuje taki link

page__hl__mafia__fromsearch__1

i wszystko się automatycznie psuje rozwalają się bbcode .

Jeżeli edytuje ten temat i wyśle go ponownie wszystko wraca do normalności a link jest ten sam .

Co to może być bo mam całe forum przez to rozwalone.

Dzieje się tak na wszystkich forach również na twoim Amfidiusz :)

Ps.Pomału zaczynam żałować ze tak szybko zrobiłem upgrade :)

Edytowane przez meler
Opublikowano

Ale jazda! Wrzuca highlighta w linki :)IPS schrzanił chyba sprawę :)

U siebie na forum tego nie zauważyłem, bo - i takie rozwiązanie polecam - wyłączyłem przeszukiwanie postów. Wyszukiwarka indeksuje jedynie tematy, w których nie musi podkreślać wyszukiwanego słowa.

EDIT: meler wie lepiej, co się dzieje u mnie na forum :)

Jeśli jednak chcesz zachować przeszukiwanie tematów, to polecam zgłoszenie to na trackerze lub wyłączenie highlighta - ale w tym już nie pomogę.

Opublikowano

Nie wiem, czy można wyłączyć gdzieś w opcjach, ale IPS obiecał, że w 3.0.4 problem zostanie naprawiony:

http://community.invisionpower.com/index.php?app=tracker&showissue=18484&hl=search

Btw, Community już siedzi na nowej wersji, więc możemy się spodziewać releasu w czwartek o godzinie 16.00 :)

A mi dzisiaj wygasa możliwość pobierania update'ów! Ale widzę, że będę musiał wykupić przedłużenie <_<

• Manager
Opublikowano

http://community.invisionpower.com/index.php?app=tracker&showissue=18484&view=findpost&p=72990

Czy wydali już 3.0.4 z tym błędem? Nie. Czy forum ma na pewno ostatnią poprawioną wersję 3.0.4? Nie. Jakieś pytania. Nie. <_<

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.