Split Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Cześć. Jestem w trakcie tworzenia aplikacji, która wyświetla w zakładce poza panelem administratora tabelę z danymi. Jest problem bo nie chce mi działac "Quick Search". Chce aby po wpisaniu jakieś liczby AJAX'owo pokazywało mi dane jak w panelu administracyjnym. Wiem że trzeba wywołać odpowiednie JS. Tylko jak to zrobić? $table->quickSearch = 'id'; Aktualnie po wpisaniu jakichkolwiek danych w pole do wyszukiwania tabelka się nie przeładowuje, tak samo po kliknięciu w jakąś kolumnę w celu posortowania strona się przeładowuje zamiast zrobić to przez funkcję AJAX. Jedyna opcja co działa to paginacja. $table->tableTemplate = [ \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'tables', 'core', 'admin' ), 'table' ]; $table->rowsTemplate = [ \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'tables', 'core', 'admin' ), 'rows' ]; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 16, 2022 Manager Share Posted January 16, 2022 Hm, masz to gdzieś online do podejrzenia? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Split Posted January 16, 2022 Author Share Posted January 16, 2022 12 godzin temu, DawPi napisał: Hm, masz to gdzieś online do podejrzenia? Na pw podesłałem adres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 17, 2022 Manager Share Posted January 17, 2022 OK, pytam bo a moich apkach to działa i chcę zobaczyć czy są jakieś błędy etc. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXen Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Nie wiem czy to taki dobry pomysł importować szablony z folderu admina. See me on GitHub or aXenDev.net! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 17, 2022 Manager Share Posted January 17, 2022 Importować nie, ale można je skopiować do siebie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Split Posted January 18, 2022 Author Share Posted January 18, 2022 Na innym forum dostałem odpowiedź aby dodać do pliku poniższy kod: \IPS\Output::i()->jsFiles = array_merge( \IPS\Output::i()->jsFiles, \IPS\Output::i()->js( 'admin_members.js', 'core', 'admin' ) ); po dodaniu tego kodu plik JS dodaje się lecz nie działa dalej wyszukiwarka. Nie wiem dokładnie który plik JS wywołać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 19, 2022 Manager Share Posted January 19, 2022 Spróbuj: IPS\Output::i()->jsFiles = array_merge( \IPS\Output::i()->jsFiles, \IPS\Output::i()->js( 'admin_core.js', 'core', 'admin' ) ); intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Split Posted January 19, 2022 Author Share Posted January 19, 2022 Godzinę temu, DawPi napisał: Spróbuj: IPS\Output::i()->jsFiles = array_merge( \IPS\Output::i()->jsFiles, \IPS\Output::i()->js( 'admin_core.js', 'core', 'admin' ) ); Brak efektów. Do JS się dodaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Solution DawPi Posted January 19, 2022 Manager Solution Share Posted January 19, 2022 A to? \IPS\Output::i()->jsFiles = array_merge( \IPS\Output::i()->jsFiles, \IPS\Output::i()->js( 'admin.js', 'global' ) ); 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Split Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 W dniu 19.01.2022 o 17:47, DawPi napisał: A to? \IPS\Output::i()->jsFiles = array_merge( \IPS\Output::i()->jsFiles, \IPS\Output::i()->js( 'admin.js', 'global' ) ); Dzięki! Problem rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 21, 2022 Manager Share Posted January 21, 2022 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts