KolejnyZadowolony Posted May 12 Share Posted May 12 Witam Poszukuję dodatku, który pozwoli mi prowadzić Giełdę, gdzie użytkownicy mogą kupować i sprzedawać swoje rzeczy. Znalazłem 2 rozwiązania 1. Classifieds System 2.3.3 - https://invisioncommunity.com/files/file/8311-classifieds-system/ Fatalny support i trochę brakuje funkcji. 2. (SD) Sales Portal Pro (Classifieds) 3.3.2 - https://invisioncommunity.com/files/file/8123-sd-sales-portal-pro-classifieds/ od Spannera, ale chyba autor zmarł i projekt nie jest juz wspierany Czy są inne rozwiązania, czy mogę tylko z oficjalnego Marketplace kupować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted May 12 Manager Share Posted May 12 6 godzin temu, KolejnyZadowolony napisał: czy mogę tylko z oficjalnego Marketplace kupować? Możesz gdzie chcesz, kwestia czy w innym miejscu znajdziesz to czego szukasz. Obawiam się, że innego, lepszego produktu jak ten pierwszy nie znajdziesz, a pisanie tego od nowa jest oczywiście możliwe, ale koszty.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KolejnyZadowolony Posted May 12 Author Share Posted May 12 16 minut temu, DawPi napisał: Obawiam się, że innego, lepszego produktu jak ten pierwszy nie znajdziesz, a pisanie tego od nowa jest oczywiście możliwe, ale koszty.. Dzięki za odp. Tylko to pierwsze i jak się okazuje jedyne rozwiązanie jest strasznie kiepskie, kontakt z autorem fatalny, opcji mało. Każde inne rozwiązanie dostępne na rynku nie powiązane z IPS jest lepsze od tego. Chciałbym moim użytkownikom zapewnić coś co działa i jest użyteczne a nie "jedyną dostępną wtyczkę pod IPS". Jakaś tragedia po prostu tak samo jak opcja Katalogu Partnerów - Links Directory Właśnie się zastanawiam, czy nie pójść inną drogą. Wybrać Forum od IPS + inne rozwiązanie do Giełdy czy Katalogu oraz zlecić napisanie wspólnego system logowania i korzystania, zapewniając użytkownikom forum wspólne konto. Ale okazuje się, iż kontakt z developerami też nie jest łatwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted May 12 Manager Share Posted May 12 20 minut temu, KolejnyZadowolony napisał: Ale okazuje się, iż kontakt z developerami też nie jest łatwy Wszyscy zajęci. A może budżet za mały? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts