Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Nie działa zakładka Fora w ACP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauważyłem że w ACP nie działa zakładka Fora (pojawia się komunikat "[#4100] Could not locate template: cp_skin_forums_prules").

Trochę to dziwne bo awaria nastąpiła nagle, nic nie było edytowane itp. Czy ktoś spotkał się kiedyś z taką sytuacją? Jak to naprawić?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

Nie dograłeś wszystkich plików. Wrzuć wszystko jeszcze raz. <_<

Ale błąd wystąpił na starym forum 3.0.3 które nawet nie było ruszane. Więc opcja niedogrania pliku odpada bo po prostu nic nie było wysyłane :)

Może tylko ten cp_skin_forums_prules wgrać ponownie? Tylko gdzie?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

• Manager
Opublikowano

Chwilka..

Nie ma takiego pliku w 3.0.3. Ba, w żadnej wersji nie ma.

Zatem, ktoś musiał coś wpisać w plikach i namieszać. Pobierz pliki z FTP, użyj PSPada by znaleźć pliuk w którym jest fraza cp_skin_forums_prules i będziemy dalej myśleć.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wczoraj wgrywałem dodatkową modyfikację Posting Rules. Po ponowym wgraniu plików tej modyfikacji usterka sama naprawiła się <_<

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.