Misiek1979 Posted January 30 Share Posted January 30 Witam. Posiadam IPB w wersji 4.7.6 i aplikację czatu Chatbox FREE 4.3.0 od onlyMe. Szukam wtyczki, która pokaże statystyki chatu, m.in. ilość wysłanych wiadomości. Np. coś takiego: powyższy screen jest z wtyczki, która jest tutaj: https://invisioncommunity.com/files/file/7953-chatbox-stats/ Ale ta wersja jest na IPB 4.2 Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 31 Manager Share Posted January 31 Napisz do autora niech Ci ją wyśle, potem Ty mi i ją zaktualizuję dla Ciebie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek1979 Posted January 31 Author Share Posted January 31 4 godziny temu, DawPi napisał(a): Napisz do autora niech Ci ją wyśle, potem Ty mi i ją zaktualizuję dla Ciebie. Dziękuję. Napisane. Czekam na odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek1979 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Nadal bez odpowiedzi ze strony pluginu. Nawet mojej wiadomości nie odczytał. Chyba będę musiał poszukać co innego, działającego na podobnej zasadzie. Zależy mi na darmowej wtyczce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXen Posted February 8 Share Posted February 8 Autor ostatnio aktywny 2 lata temu, więc wątpię że odpisze. See me on GitHub or aXenDev.net! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucek Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Spróbuj może tej apki https://invisioncommunity.com/files/file/9342-chatbox/ Edited February 9 by Mucek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 10 Manager Share Posted February 10 Ona ma takie staty? Tak czy siak ona płatna, a: W dniu 7.02.2023 o 23:54, Misiek1979 napisał(a): Zależy mi na darmowej wtyczce. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek1979 Posted February 17 Author Share Posted February 17 (edited) Wracam po czasie. I tak. Udało mi się znaleźć wtyczkę z forum IPB, ale ze strony rosyjskiej. Oczywiście musiałem się zarejestrować. Link poniżej: XXXXXX Pobrałem, zainstalowałem i działa z obecną już wersją IPB 4.7.7. Wtyczka całkowicie darmowa Plik jest tego samego autora co w linku w pierwszym moim poście. Dla przypomnienia autor tej wtyczki miał kompatybilną z IPB 4.2 (wyżej nie). I pytanie: - czy jest sens przerabiać to na aktualną wersję IPB (skoro i tak działa). Nie znam się na tym (wiem że ten plugin jest kompatybilny z Chatbox od wersji 2.0.0) Myślę że warto może to zaktualizować do 4.7.X dla potomnych i umieścić w dziale DOWNLOAD na forum. Dziękuje za wszelkie porady. Plugin w załączniku. Działa z Chatbox od onlyMe w wersji 2.0.3 i na IPB 4.7.7 Pozdrawiam. Screeny: Edited February 17 by DawPi Brak poszanowania praw autorskich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 17 Manager Share Posted February 17 Widzę u Ciebie kompletny brak poszanowania i zrozumienia praw autorskich. Eh. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 17 Manager Share Posted February 17 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts