Angle Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Witam, Zauważyłem dzisiaj, że na edytowanych przeze mnie stylach ilość odpowiedzi w forach nie zgadza się z stanem faktycznym. Co ciekawe na domyślnym stylu Invision wszystko wygląda jak należy: Domyślny Invision: Edytowane style: Po podejrzeniu kodu źródłowego strony wszystko wygląda identycznie poza inną wartością postów. Wydawało mi się wcześniej, że może mieć na to wpływ archiwizacja (część forum zarchiwizowana jest do innej bazy danych), ale fakt, że na domyślnym wygląda to prawidłowo raczej eliminuje taki powód. Używam najnowszej wersji forum - możliwe, że coś posypało się po aktualizacji i wcześniej tego nie zauważyłem. Jak sądzicie, co może powodować takie zachowanie? Pozdrawiam
Manager Solution DawPi Posted July 8, 2024 Manager Solution Posted July 8, 2024 Pokaż zawartość szablonu bodajże forumRow. W szablonie są na 100% różnice. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Angle Posted July 8, 2024 Author Posted July 8, 2024 Faktycznie. Edytowany motyw: {{$count = \IPS\forums\Topic::contentCount( $forum, TRUE );}} Oryginalny motyw Invision: {{$count = \IPS\forums\Topic::contentCount( $forum, FALSE, TRUE );}} Wstawiłem kod z oryginalnego i śmiga. Dzięki. 1
Manager DawPi Posted July 8, 2024 Manager Posted July 8, 2024 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts