Majster87 Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Jest jakas wtyczka czy aplikacja która dodaje możliwosc dodania bloku na lewa strone też? Zeby była mozliwosc ustawienia po prawej i po lewej?
Manager DawPi Posted September 4, 2024 Manager Posted September 4, 2024 W sensie sidebary po obu stronach forum? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Majster87 Posted September 4, 2024 Author Posted September 4, 2024 8 godzin temu, DawPi napisał(a): W sensie sidebary po obu stronach forum? tak
Manager DawPi Posted September 4, 2024 Manager Posted September 4, 2024 Zapytaj @aXen czy by tego nie dodał do swojego moda: intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Majster87 Posted September 4, 2024 Author Posted September 4, 2024 (edited) 2 godziny temu, DawPi napisał(a): Zapytaj @aXen czy by tego nie dodał do swojego moda: eee tak jak pisałem w poście kiedyś w tej apce, nie działa jak powinno pod 4.7 po wstawieniu czegoś w ten blok i odświeżeniu strony znika. Nawet tam nie odpisał na to wiec nie widzę sensu pisać o tym bo i tak zero reakcji będzie. Edited September 4, 2024 by Majster87
aXen Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 30 minutes ago, Majster87 said: Nawet tam nie odpisał na to wiec nie widzę sensu pisać o tym bo i tak zero reakcji będzie. bo 30 minutes ago, Majster87 said: nie działa jak powinno pod 4.7 a nie aktualizowałem tego pod 4.7 i nie będę aktualizować, bo nie widzę sensu jej utrzymywania See me on GitHub or aXenDev.net!
Majster87 Posted September 4, 2024 Author Posted September 4, 2024 1 minutę temu, aXen napisał(a): bo sam odpowiedziałeś " bo" 😉 2 minuty temu, aXen napisał(a): a nie aktualizowałem tego pod 4.7 i nie będę aktualizować, bo nie widzę sensu jej utrzymywania
Manager DawPi Posted September 5, 2024 Manager Posted September 5, 2024 Hmmm, mi to działało. myśl czy siak jakbyś miał kod HTML/CSS takiego bloku po lewej to bym to jakoś może spiął z tą wtyczką autorstwa @aXen. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts