AMIGAnTOMEK Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) Chciałem sobie wreszcie uaktywnić ten mod z opcją tworzenia nowych tematów w Offtopicu, lecz po aktywacji i recznym uruchomieniu taska (dla testow) oczom moim ukazał się komunikat: Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access ./cache/lang_cache/en/lang_email_content.php in /var/www/vhosts/renaultlaguna.pl/httpdocs/forum/sources/classes/class_email.php on line 532 Warning: require_once(./cache/lang_cache/en/lang_email_content.php) [function.require-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /var/www/vhosts/renaultlaguna.pl/httpdocs/forum/sources/classes/class_email.php on line 532 Oczywiscie plik lang_email_content.php jest na miejscu. Natomiast utworzony wątek wyglada tak jak w załaczniku. Brak tresci brak spisu solenizantow po prostu brak wszystkiego Edytowane 22 Października 2009 przez AMIGAnTOMEK
Amfidiusz Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Jesteś pewien, że w katalogu cache masz folder en, a nie pl? Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Opublikowano 22 Października 2009 Manager Opublikowano 22 Października 2009 Pokaż link do tego moda, bo może na sztywno zakodował tam ścieżki. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Jesteś pewien, że w katalogu cache masz folder en, a nie pl? Oczywiście że tak Pokaż link do tego moda, bo może na sztywno zakodował tam ścieżki. tu jest w spisie
Manager DawPi Opublikowano 22 Października 2009 Manager Opublikowano 22 Października 2009 Masz ten plik: cache/lang_cache/en/lang_email_content.php? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Amfidiusz Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Masz ten plik: cache/lang_cache/en/lang_email_content.php? Oczywiscie plik lang_email_content.php jest na miejscu. Oczywiście że tak To wrzuć go też do folderu pl (albo gdziekolwiek trzymasz polskie pliki lang). Ustawienia IP.Board po polsku!
AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 To wrzuć go też do folderu pl (albo gdziekolwiek trzymasz polskie pliki lang). mam tylko jeden katalog z językami właśnie ten eng i tam trzymam polski jezyk.
Manager DawPi Opublikowano 24 Października 2009 Manager Opublikowano 24 Października 2009 To twórz folder pl/ i przerzuć tam pliki z en/ i sprawdź wtedy. Ponieważ wg mnie gdzieś masz pozostałości po języku. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Po stworzeniu katalogu pl i skopiowaniu do niego plikow jezykowych wlaczylem moda i uruchomiłem task. Efekt: Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access ./cache/lang_cache/en/lang_email_content.php in /var/www/vhosts/renaultlaguna.pl/httpdocs/forum/sources/classes/class_email.php on line 532 Warning: require_once(./cache/lang_cache/en/lang_email_content.php) [function.require-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /var/www/vhosts/renaultlaguna.pl/httpdocs/forum/sources/classes/class_email.php on line 532 Oczywiscie post rowniez bez tresci
Manager DawPi Opublikowano 24 Października 2009 Manager Opublikowano 24 Października 2009 Przenosiłeś forum albo coś? Albo inaczej, skoro ten mod sprawia tyle problemów, choć nie powinien, to polecam lepszy zamiennik: Birthday Message. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Tak przenosiłem. Wywaliłem tamten i zainstalowałem ten sugerpwany i smiga az milo. Dzieki
Manager DawPi Opublikowano 24 Października 2009 Manager Opublikowano 24 Października 2009 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi