Skocz do zawartości

Zegarek na forum ( Sekundnik )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pewien problem.

Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc wlaczenia sobie pod zegarek

Aktualny czas: 11 lis 2009 21:57

Ostatnia wizyta: minutę temu O TEN

do niego wlaczyc sekundnik zeby mi pokazywalo sekundy z tym ze jestem zwyklym userem na forum, lub czy istnieje skrypt ktory mi napisze posta o ustalonej tresci przezemnie o ustalonej porze np. punktualnie o 21:00

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

Witaj,

a ten licznik sekund to w jakim celu?

Na forum posiadamy zasadę, że na jeden temat przypada jeden/problem pytanie. Dlatego też załóż tyle tematów, ile masz pytań. Dziękuję i witamy na forum!

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Witaj,

a ten licznik sekund to w jakim celu?

Na forum posiadamy zasadę, że na jeden temat przypada jeden/problem pytanie. Dlatego też załóż tyle tematów, ile masz pytań. Dziękuję i witamy na forum!

Sekundnik po to bo na nasze forum jest o tematyce FIFA i sa zapisy , polegaja one na tym kto pierwszy ten lepszy i zalezy mi na tym by pisac posty punktualnie i dlatego tez potrzebowal bym sekundik ew. skrypt na auto post o okreslonej godzinie.

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem w czym ma pomóc sekundnik. Uważasz, że ludzie będą się na to patrzeć?

Albo ja Cię nie rozumiem, albo Ty to wszystko źle tłumaczysz.

Źle mnie rozumiesz, ja potrzebuje tylko dla wlasnego uzytku jako usera sekundnika zeby dokladnie zalozmy o godz : 21:00:00 napisac posta bez zadnego opoznienia, lub jezeli istnieje skrypt ktory mi posci posta dokladnie o np. 21:00:00 z trescią która ja ustale.

Zwracam sie z tym tutaj bo wiem ze u mnie na forum 1 gosc ma taki skrypt i chytrze go wykorzystuje i zawsze ma pierwszy post w zapisach i zgarnia najlepszą druzynę, jak juz napisalem , cala zabawa polega na tym kto pierwszy ten lepszy, dlatego tez potrzebuje sekundnika zeby dokladnie póścic posta badz skrypta na auto post o okreslonym czasie.

Edytowane przez Tomonidis
  • Manager
Opublikowano

Hym, niemożliwe by miał skrypt do tego, bo by potrzebował dostępu do forum etc. etc. Pewnie czatuj i odświeża ciągle forum w oczekiwaniu na zapisy.

Mało tego - nawet nie można napisać takiej modyfikacji do IP.Board, bo trzeba by ją oprzeć na taskach, a te jak wiadomo, nie są uruchamiane tak dokładnie, jakbyś chciał, co do sekundy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

A co do sekundnika to nie idzie jakoś zewnętrznie wychwycić tego zegarka by wiedzieć dokladnie jaki jest czas co do sekundy na serwerze ( forum )?? ofc znajac adres ip Forum