Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Edycja skina CleanCut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chcialbym sobie wrzucic kod reklamy w tym miejscu na forum. Jak sie tam dostac? Czyli gdzie wejsc zebym mogl dodac sobie ten kod? Chodzi mi o ta przestrzen pomiedzy panelem gdzie jest zalogowany jako, a shoutboxem?

65b21e69.jpg

Z gory dziekuje za pomoc

EDIT. Sorki przez nieuwage dodalo mi sie w dziale z IPB 2.3.x Oczywiscie chodzi mi o wersje 3.0.4 i ten skin co podalem. Prosze o przeniesienie tematu w odpowienie miejsce.

Edytowane przez Lukasz
Opublikowano (edytowane)

Wszedlem tam klikakam pokazuje sie komunikat ze wczytuje po czym wywala okno

42ac8aa1.jpg

W kazdym skinie tak mam :lol: Nawet w tym standardowym.

Edytowane przez Lukasz
Opublikowano

Instalowalem forum z wersji 3.0.4 bo to bylo 3 dni temu wiec nie wiem skad mialbym miec nawet wersje 3.0.2 czy starsza? Sciagnalem taka do jakiej mialem dostep w panelu dla klientow a bylo napisane 3.0.4....

Opublikowano

Wgralem i niestety jest nadal tak samo :blink: Jakis jeszcze moze masz pomysl czy rzeczywiscie mam do niech wyslac ten ticket? Bo kurcze kiepsko jakby sie nie dalo tych plikow css edytowac. Kupilem sobie moda do reklam i on wymaga edycji css a do 2 sie nie moge dostac :(

Opublikowano (edytowane)

No niestety tez nie pomoglo :(

Co ja im mam napisac w tym tickecie? Oni do mnie potrzebowali dostepu do panelu/ serwera?

Choc nazwa tematu jest troche zbyt ogolna, to jednak wykorzystam to i zapytam o cos jeszcze....

Jak w tym skinie zmniejszyc rozmiar czcionki i belek od glownych for?

Edytowane przez Lukasz
Opublikowano

no domyslam sie ze nie choc nie wiem czy moge im zaufac? :( Czy nie popsuja bardziej :)

PS DawPi a wiesz moze cos w kwestii drugiej czesci posta poprzedniego? Dziwne jest to ze niektore pliki w edycji css otwieraja sie normalnie. Tylko przy niektorych jest ten blad. Mysle ze moze udaloby mi sie poprawic chociaz troszke tego skina.

Jak wiesz to mozesz mi pomoc i temat juz bedzie do zamkniecia i dziekuje za pomoc i cierpliwosc :blink:

• Manager
Opublikowano

Nie sądzę, by Ci popsuli forum.

Aha, po co piszesz, że jak wiem, to mam pomóc? ;/ To takie, eh, dziecinne? Przecież, jak będę wiedzieć to pomogę. Aż nie wiem, jak mam to wytłumaczyć.

Naprawdę polecam napisanie ticketu - nie widzę konkretnego powodu jeśli na aktualnym forum to nie działa. Myślałem, że minimalizacja .js coś psuje, bo czasem można było się spotkać z takim problemem, ale jak widać u Ciebie nie pomogła, więc problem jest wyjątkowy i nie potrafię przekazać Ci 100 tysięcy możliwości to powodujących. IPS, jako instytucja mająca dostęp do największej bazy problemów i rozwiązań powinna sobie z tym poradzić zaglądając do tego od środka. My, jako osoby z zewnątrz możemy jedynie radzić, ale nie wykonywać za kogoś, bo to niemożliwe.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Pan John byl bardzo mily i w miare szybko pomogl. Jednak bez dostepu do panela a FTP nie dalo rady ...

odpisal tak

HTTP 1.0 vs HTTP 1.1 was the problem. This actually has been corrected in 3.0.5..

Poprawil cos i teraz działa. Wydaje mi sie ze wgral nowe pliki na serwer jakies bo dopiero po uzyskaniu dostepu do FTP udalo mu sie to poprawic.

Dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.