Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dziś postanowiłem, że wgram nowy skin. Wszystko idzie ok. Skin zaimportowano, grafikę także, ale moje zdziwienie było ogromne, gdy nie zobaczyłem skinu na liście skinów, są tylko te stare.

Próbowałem kilka razy z róznymi skinami, i niby się instalują. Foldery z grafiką, i cache na FTP się tworzy, a na liście ich po prostu nie ma, tak jakby ich nei było.

Co może być tego powodem?

• Manager
Opublikowano

Witaj,

domyślnie po imporcie skiny są ukrywane na tej liście. Musisz z menu rozwijanego na liście skinów wybrać opcję Edycja ustawień, a potem wyłączyć opcję Ukryj skin na liście rozwijalnej .

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie no, aż taki noob nie jestem.

Amfidiusz dajmy na to, że importuje skin FWL dark z twojej listy - importuje sie niby ok, ale kiedy chce go zobaczyc/wybrac to na liscie, twojego skinu NIE MA tego skina, czyli nie moge nacisnac lornetki, tak samo jest z wybraniem go na forum. Fizycznie niby go nie ma.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.