Jakub Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nazwa pliku: Unreal Portal 3.0.2 Autor: Jakub Data wysłania: 03 gru 2009 Data aktualizacji: 15 wrz 2011 Kategoria: Spolszczenia modyfikacji Stopień spolszczenia: 100% Spolszczenie aplikacji dostępnej tutaj. Pobierz plik Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
wareczek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dlaczego "prawie całkowite" ? Czego brakuje?
Jakub Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Brakuje tłumaczenia "Poll" i "Overture". Nigdzie na stronie nie widziałem, by były użyte. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Jakub Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Spolszczenie wersji 3.0.2 wydane. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
szybciutki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Witam, mam problem ze spolszczeniem Unreal Portal 3.0.2 , po wgraniu paczuszki która ma na celu spolszczenie nic się nie zmieniło, dalej wszystko jest w języku angielskim. Dodam że importowanie paczki zakończyło się sukcesem , a w dalszym ciągu domyślny język Portalu to Angielski, jakieś rady? edit: korzystam z tej paczuszki: Unreal Portal 3.0.2 Alpha for IPB 3.2.x Edited January 27, 2012 by szybciutki
Manager DawPi Posted January 27, 2012 Manager Posted January 27, 2012 A zapytam... po wgraniu paczuszki która ma na celu spolszczenie nic się nie zmieniło (...) Jak wgrywałeś i gdzie? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
szybciutki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Wygląd -> Tłumaczenia -> Wyślij plik XML tłumaczenia z komputera. Edit: jakieś pomysły? Edited January 27, 2012 by szybciutki
Manager DawPi Posted January 27, 2012 Manager Posted January 27, 2012 Ok, zrobiłeś to dobrze. A teraz sprawdź w paczce językowej czy faktycznie frazy dla tej aplikacji są spolszczone. No i rusz trochę mózgownicą - by to sprawdzić nie potrzeba było tego pisać, a jest to w sumie pierwszy odruch administracyjny.. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
szybciutki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ok, zrobiłeś to dobrze. A teraz sprawdź w paczce językowej czy faktycznie frazy dla tej aplikacji są spolszczone. No i rusz trochę mózgownicą - by to sprawdzić nie potrzeba było tego pisać, a jest to w sumie pierwszy odruch administracyjny.. Jestem początkujący z IPB , także mógłbyś mi dać wskazówkę jak to zrobić?
Manager DawPi Posted January 27, 2012 Manager Posted January 27, 2012 ACP Wygląd Tłumaczenia (wybór paczki językowej) (wybór aplikacji) :a: Sprawdzasz i piszesz czy jest po polsku. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
szybciutki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ACP Wygląd Tłumaczenia (wybór paczki językowej) (wybór aplikacji) :a: Sprawdzasz i piszesz czy jest po polsku. Tak jest po polsku, tylko mam jeszcze jedno pytanie. Wchodząc w ACP -> Aplikacje -> Portal -> Portal -> rozwija się menu, jak mogę je spolszczyć ? Oraz zawarte w tym menu podkategorie + pola np: Portal Main
Manager DawPi Posted January 27, 2012 Manager Posted January 27, 2012 Nie mieszaj tematów - ten traktuje o spolszczeniu. Mając inne pytania napisz nowy temat w dobrym dziale. Odnośnie spolszczenia - masz chmod 777 na folder cache/ i wszystko wewnątrz? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
szybciutki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Odnośnie spolszczenia - masz chmod 777 na folder cache/ i wszystko wewnątrz? Tak mam, a co do mieszania tematów, to przecież nie mieszam, tylko chciałem się dowiedzieć jak to spolszczyć, a to raczej odpowiedni dział? Ponieważ, jest on odnośnie Unreal Portal 3.0.2
Manager DawPi Posted January 27, 2012 Manager Posted January 27, 2012 Nie, to jest odnośnie wydanego spolszczenia, a nie problemów z aplikacją. Skoro masz chmody poprawne to i nowe frazy musiały się dodać do plików na FTP.. A mimo to nie masz spolszczonego tego unreala? Pokaż fotkę tego 'braku'. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
szybciutki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nie, to jest odnośnie wydanego spolszczenia, a nie problemów z aplikacją. Skoro masz chmody poprawne to i nowe frazy musiały się dodać do plików na FTP.. A mimo to nie masz spolszczonego tego unreala? Pokaż fotkę tego 'braku'.
Manager DawPi Posted January 27, 2012 Manager Posted January 27, 2012 Dziwna sprawa.. Poślij na PW dane do ACP - spojrzę, bo nie chce mi się myśleć. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts