Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialem sie dzisiaj dowiedziec ile kosztuje ip. galllery. Wszedlem sobie elegancko na oficjalna stronke ipb.com i tam zalwazylem ze wszystkie modyfikacje sa pod ipb 3.

Czy jezeli posiadam 2.3 i wykupie licencje ip.gallery to dostane modyfikacje pod 2.3 czy pod 3? Glupie pytanie ale cena jest taka sama jak za ipb 3, a wydawalo mi sie ze powinno byc taniej i to mi troche zamieszalo w glowie, lepiej zawsze sie zapytac kogos kto ogarnia niz potem zalowac ^^

Pozdrawiam

Opublikowano

Amfidiusz to byl tylko skrot, oczywiscie chodzi mi o to o czym napisales. No i nie dostalem odpowiedzi na moje pytanie.. czy kupujac z panelu klienta ipb przesle mi pliki odpowiednie do mojej licencji. Dodatkowo chcialbym zapytac czy zna ktos moze jakas stronke gdzie mozna podejrzac jak wyglada ip gallery na 2.3?

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum!

Witam, chcialem sie dzisiaj dowiedziec ile kosztuje ip. galllery.

Koszt tejże aplikacji to 64,99$.

Czy jezeli posiadam 2.3 i wykupie licencje ip.gallery to dostane modyfikacje pod 2.3 czy pod 3?

Pod IP.Board 2.3. W panelu masz możliwość pobrania jakby dwóch serii aplikacji - 2 oraz 3.

Glupie pytanie ale cena jest taka sama jak za ipb 3, a wydawalo mi sie ze powinno byc taniej i to mi troche zamieszalo w glowie,

Nie ma głupich pytań. :)

Nie może być taniej, dlaczego? :(

czy kupujac z panelu klienta ipb przesle mi pliki odpowiednie do mojej licencji.

Nie prześle. Sam sobie je pobierzesz z panelu. :D

Dodatkowo chcialbym zapytac czy zna ktos moze jakas stronke gdzie mozna podejrzac jak wyglada ip gallery na 2.3?

http://www.amazonki.net/forum/index.php?autocom=gallery

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie bardzo wiem, co mam Ci odpowiedzieć? Bo co bardziej obciąża auto: jedna czy dwie osoby w środku? Na pewno lżej nie jest, ale czy obciąża? Polemizowałbym..

k dzieki

Masz moze jakas inna stronke w zanadrzu?;P Wlasciciel konta wlaczyl reczna aktywacje kont, a jak jest na urlopie to ja dziekuje ;D