Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na moim nowo stworzonym forum wielotematycznym coś jest nie tak, mianowicie gdy np. osoba chce sie zarejestrować nie ma żadnych problemów, akceptuje regulamin następnie wypełnia różne pola poczym klika "" Rejestruj "" i nastaje światłość. Strona jest ciągle biała, nic się nei wczytuję. Naprawdę nie wiem co jest grane. Proszę o pomoc.

Geseum

Opublikowano

Hosting : www.unl.pl

Adres Strony : www.style4life.unl.pl

Narazie mam na unl.pl ponieważ nie wiem czy dokońca projekt wypali, zamierzam jeśli projekt się przyjmię przenieść gdzieś go na inny serwer z dom. " .pl "

Oto Zdj. :

Etap Pierwszy (tuż po ackeptacji regulaminu bo to niepotrzebne ) :

Wypełnione wszystkie pola :

8bff485e.png

Etap Drugi (po kliknieciu Rejestracja) :

e5ce757b.png

Dziękuję.

P.S Ten link Co Admin podał jakie miało powiązanie z moim przypadkiem?

Opublikowano (edytowane)

Nie? Kolega z ktorym miałem ów założyć forum dał mi linki poczym dodał że stare wersje IPB są darmowe,a tylko nowe są płatnę. Jestem ogółtem także zielony w sprawię IPB. Możesz podać instrukcję jak dać Logi z cgi cache?

@Up.

Okropnie przepraszam, poprosze o przesunięcie tematu do Ogólny Support IPB, ponieważ niema żadnej modyfikacji, gołe IPB tylko i problem.

/\

Dziękuję, mój błąd.

Edytowane przez Geseum
Opublikowano

Przepraszam bardzo, lecz możliwe że jestem troszku ciemnawy ale nie ma takiego pliku w CACHE. Inny sposób.

@Up

Bardzo przepraszam że nie dostosowałem się do regulaminu forum, lecz zadażyło się to Ostatni raz.

• Manager
Opublikowano

To nie kwestia przepraszania, bo nic takiego się nie stało, ale cierpliwości, której Ci brak.

Wykonaj te zmiany, co podałem link i sprawdź wtedy, jaki błąd się pojawia zamiast tej białej strony.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Bardzo was prosze o Pomoc, opisanie pkt. w punkcie. Jeśli to dla was jakiś kłopot, dla mnie by nie był.

Ogółem support ma nieść pomoc informacje, a pomocy narazie brak. Wiem wiem próbowaliście ale ładnie opisać proszę.

• Manager
Opublikowano

Nie zostanie to opisane w punkcie to tak naprawdę nie wiadomo co. Jeśli nie dysponujesz podstawową wiedzą, a wynika, że nie dysponujesz, więc takie opisy nie mają najmniejszego sensu.

---

• Manager
Opublikowano

W takim razie szkoda że nie potraficie mi pomóc. Choć szczerze mogli byście, no ale cóż. Taki Polak. Ogółem dziękuję za przynajmniej Fatyge.

Ty sam sobie nie potrafisz pomóc.

Daruj sobie te uwagi o Polakach, bo Polak to pokazał się w Tobie i kradzieży/piraceniu skryptu. Jaka ironia. O zgrozo.

Nie rozumiem Cię. Podałem link do opisu, jak pokazać komunikaty ukrywane pod białymi stronami, a Ty uparcie prosisz o instrukcję. No dobra: zaloguj się na ftp, otwórz wskazany plik, znajdź wskazany kod, zamień na wskazany, zapisz, wyślij plik, powtórz rejestrację, sprawdź kod PHP jeśli się pojawił..

Ręce opadają.

---