Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem po przenosinach na inny serwer..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam wersję IPB 2.3.5, które przenosiłem z serwerów netarteri na nowy hosting: vipower.pl

Pliki i baza zostały wgrane bez problemowo.

Domena jest przekierowana i ta sama.

Problem jest z napisem w headerze:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dtraders/domains/d2traders.pl/public_html/forum/sources/classes/class_display.php:1) in /home/dtraders/domains/d2traders.pl/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 2

Zrobiłem rebuild cache,template.. nic nie dało.

Adres forum: forum.d2traders.pl

Nie mam pojęcia jak mogę rozwiązać ten problem, liczyłbym na Twoją pomoc.

Edytowane przez GyniO
Opublikowano

Witam, mam wersję IPB 2.3.5, które przenosiłem z serwerów netarteri na nowy hosting: vipower.pl

Pliki i baza zostały wgrane bez problemowo.

Domena jest przekierowana i ta sama.

Problem jest z napisem w headerze:

Zrobiłem rebuild cache,template.. nic nie dało.

Adres forum: forum.d2traders.pl

Nie mam pojęcia jak mogę rozwiązać ten problem, liczyłbym na Twoją pomoc.

Skoro został wyświetlony błąd "Warning: Cannot modify header information - headers already sent" tzn że przed nim (powyżej) jest już coś innego wyświetlone (np. inny błąd?)

Plik "/home/dtraders/domains/d2traders.pl/public_html/forum/sources/classes/class_display.php" jest na pewno poprawny ?

Opublikowano

Albo został dopisany znacznik BOM (http://pl.wikipedia.org/wiki/BOM):

Przykładowo Notatnik w niektórych wersjach systemu Windows stara się wykryć kodowanie wielobajtowe. Jednak przy zapisie takiego pliku dodaje znacznik wykrytego kodowania. To z kolei może powodować, że niektóre skrypty (np. PHP) zostaną nieprawidłowo zinterpretowane i przestaną działać poprawnie.