Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebny mi jakiś ładny sidebar, gdyż aktualny który posiadam coś mi nie działa (custom sidebar blocks) niby ustawienia są ale nic się nie pojawia na forum

• Manager
Opublikowano

Dwie sprawy na początek: wpisz adres i wersję forum w profilu.

Nie ma 'ładnego sidebara'. Ba, nie ma żadnego innego niż ten wbudowany. Mniemam, że mylisz pojęcia.

A custom sidebar blocks należy włączyć - postępowałeś na 100% zgodnie z instrukcją? Wrzuciłeś rozszerzenie, a potem w ustawieniach tej aplikacji ją włączyłeś?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Uzupełnione, włączyłem sidebara, zainstalowałem i wrzuciłem pliki. Podczas wgrywania XML pliku jednak nie ma mojego skinu napisanego, czy to jest problem?

Opublikowano (edytowane)

A czego tu nie rozumieć? Postępowałem wg instrukcji, ale nie działa mi custom sidebar blocks + napisałeś coś o wbudowanym sidebarze, aczkolwiek takiego niedopatrzylem...możes zmnie nakierować?

Opcje i wszystko jesty, wydaje się być w porządku, odblokowałem wszędzie dla wszystkich i włączyłem gdzie się da. Chciałem wstawić testowy sidebar jakiś, byle co, aczkolwiek nie pojawia się.

Edytowane przez Ayden
  • Manager
Opublikowano

Oj.. Będzie krucho chyba. :thumbsup:

Inne rozszerzenia wyświetlają się w sidebarze czy generalnie nie masz w ogóle sidebara na forum?

Ja tam wszystko widzę na Twoim forum i wg mnie jest OK.

---

Opublikowano (edytowane)

Az wstyd przyznac, ale miałem schowany sidebar :thumbsup: no nic, dziękuje wam bardzo za poświęcony mi czas i pomoc. Zostało mi tylko to nieszczęsne losowe logo, ale to w innym temacie.

Edytowane przez Ayden
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.