Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie ! Otóż mam taki problem. A mianowicie podczas próby dostępu do tej aplikacji wyskakuje błąd że nie ma jakiś tam plików - ale te pliki są na swoim miejscu ( sprawdzałem )

Zresztą zobaczcie sami :thumbsup:

http://truckdriveserver.xaa.pl/index.php?app=ibeconomy

Za wszelką pomoc dziękuje :)

PS To samo jest w panelu admina :a:

Edt ! Teraz już działa ale po wpsaniu adresu http://truckdriveserver.xaa.pl/index.php?app=ibeconomy przeskakuje sam na stronę główną - nie wiem czemu i tak samo w panelu admina :)

Edytowane przez gama
Opublikowano (edytowane)

Właśnie zrobiłem reinstal - wszystko powinno działać - zero modyfikacji plików - a jednak nie działa :)

edit : Tutaj daje kod z tej linijki błędu :)

/**
 * ibEco Frontpage!
 */
public function frontpage()
{
	#show page
	$this->showPage = $this->registry->output->getTemplate('ibEconomy')->welcome(IPSText::getTextClass('bbcode')->preDisplayParse( IPSText::getTextClass('bbcode')->preDbParse( $this->settings['eco_general_welcome'] ) ) );

#navigation
	$this->registry->output->addNavigation( $this->lang->words['welcome'], 'app=ibEconomy&tab=global' );

#page title
	$this->page_title .= ' ' .$this->lang->words['welcome'];
}

Edit 2

Teraz wyskakuje taki błąd :thumbsup:

Fatal error: Call to a member function overviewWrapper() on a non-object in /home/truckdri/public_html/admin/applications_addon/other/ibEconomy/sources/classes/class_global.php  on line 579

kod tej linijki

#throw rows to wrapper
	$this->showPage = $this->registry->output->getTemplate('ibEconomy')->overviewWrapper($items);

return $this->showPage;

Edytowane przez gama
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.