Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem na forum, wiem że jest to modyfikacja i nie jest to błąd ale wolałbym aby dwa liczniki wskazywały jedną wartość.

Chciałbym aby posty w działach w których to zliczanie zostało wyłączone nie były zliczane w profilu. Zrobiłem konkurs na pisanie postów w celu rozkręcenia forum, i już widzę te głosy sprzeciwu gdy dojdzie do ogłoszenia wyników.

Prosiłbym o pomoc jak zrobić aby licznik w profilu był tym samym licznikiem który jest pod avatarem w poscie.

Podobne problemy opisane są w tematach:

Zostały jednak one zamknięte bez opisania sposobu rozwiązania.

• Manager
Opublikowano

Zamknięte z powodu takiego, że nie jest to błąd, ale celowe zagranie IPSu, który to tak właśnie napisał.

Jeśli będziesz mieć głosy sprzeciwu, to wyjaśnij to rzeczowo, lub odeślij ich do nas, ja sobie z nimi pogadam. :D A poważnie, to nie licz na to, że IPS zmieni ten sposób dla jednej osoby. Po prostu tak został ten system obmyślany. Lepiej mieć dwa liczniki i jasno określić w regulaminie konkursu z którego są brane wyniki pod uwagę.

A jak już tak piszemy o forum - to poproszę o wpisanie adresu i wersji forum, znacznie ułatwi to udzielanie pomocy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki, sprawdzę to

Adres forum to: http://forum.rpgshop.com.pl

a wersja 3.0.5

Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie ze strony wydawców IPB ale powinni dać możliwość ustawienia tych samych liczników. Po to się ustawia nie zliczanie postów aby ich nie zliczało :D a tak to wielu użytkowników wprowadza to w błąd, aczkolwiek ja rozumiem podejście wydawców IPB i być może gdy użytkownicy się do tego przyzwyczają będzie ok, ale póki co to większość uważa to za błąd.

DawPi masz rację z tym regulaminem, gdyby to było ujęte to nie byłoby problemu, ale nie ująłem od razu bo sam nie wiedziałem o tym że są dwa liczniki postów.

Edytowane przez szefer
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.