Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Przeniesienie kilku wybranych postów do jednego działu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest możliwość wydzielenia kilku wybranych postów z danego tematu i przeniesienia ich do wybranego działu bez tworzenie nowego wątku w tymże dziale? Czy w IPB3 jest jakiś panel moderatora, czy po prostu te opcje, które widać (połącz, przenieś, edytuj itd.) to są wszystkie opcje moderatorskie? Oczywiście oprócz Narzędzia IP, ogłoszenia i raporty na górnym pasku.

gallery_1_2_27047.jpg
Opublikowano

No tak, fakt. Wcześniej tego nie zauważyłem. Tylko, że tam również trzeba podać temat tematu, do którego zostaną przeniesione... Sam nie wiem czy to lepiej czy gorzej.

Modyfikację wyżej już testuję.

gallery_1_2_27047.jpg
Opublikowano

Przecież o to mi chodziło wyżej :D

Co do modyfikacji z linka, to jest fajna, ale lepiej by było, aby takie opcje były w standardzie. Kombinuję jak tutaj przenieść link kopiuj i zmień autora do menu moderatora na dół...

gallery_1_2_27047.jpg
Opublikowano

Ok. Ogarnąłem te opcje wydzielania. W sumie, to chyba lepiej, że się podaje tytuł wątku, do którego wydzielone posty mają trafić.

Linki od tego moda również przeniosłem z tego przycisku z góry, do menu na dół.

Temat do zamknięcia.

gallery_1_2_27047.jpg
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.