Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio mam problem, a mianowicie niezależnie jaką aplikację chcę zainstalować, zawsze po pomyślnej instalaji przy próbie wejścia w daną aplikację wyskakuje błąd w tym stylu

Fatal error: Call to a member function stats_header() on a non-object in /home/truckdri/public_html/admin/applications_addon/other/uportal/modules_public/uportal/uportal.php on line 801

Uprawnienia folderu cache mam ustawione na 777, więc w czym tkwi problem :(

Dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Nie wiesz o co mi chodzi :( Problem w tym że forum działa normalnie, ale wszystkie nowe aplikacje jakie chce zainstalować nie dodają swoich ustawień do skina chociaż folder cache ma uprawnienia 777

Opublikowano

Masz cache ustawiony na 777 oraz wszystkie katalogi w nim zawarte oraz podkatalogi..

Wejdź w acp potem zakładka zaawansowane Diagnostics -> Uprawnienia i sprawdź czy wszystko masz na zielono

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.