Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moja strona jest na hostingu xaa.pl I Mam problem , loguje się -> moje serwery i C Panel , chcę zmienić hasło . Ok zmieniłem , ale tuż po tym wchodze na stronke i pokazuje mi się takie coś:

sssxg.png

Po tym musiałem Resetować Hasło i wszystko ok , ale jak znów chciałęm to nie działa -.- Chce zmienić hasło tylko do FTP , czy można tylko do FTP??

@Edit: Przepraszam , chcę zmienić Hasło w C/Panelu , automatycznie zmienia mi do : Mysql , FTP , C Panelu , i jak zmienię pokazuje mi się to(Screen)

Edytowane przez Maxn
Opublikowano (edytowane)

tego sql_error_log??

Chcę zmienić tylko hasło do FTP .. ok??A jak mam wrzucić treść ?? do pobrania czy ...

Edytowane przez Maxn
Opublikowano (edytowane)

Tu jest ten plik

Dlatego chcę zmienić hasło ponieważ czasami kolega co mi instalował forum , usuwa pliki -.- A ja nie umiem instalować forum ;/

aass.txt

Edytowane przez Maxn
Opublikowano

nazwę / usera??

A mam pytanie , czy jak zrobię nowe forum i zainstaluje to mogę przegrać wszystkie pliki ze starego forum na to nowe??

• Manager
Opublikowano

Po pierwsze - irytuje mnie to Twoje pisanie ciągle tego średnika i ukośnika, a potem takiej ilości znaków zapytania.

Zakup licencję, ochłoń, dorośnij do korzystania z forum i wróć. Na razie dla takiego dyletanta tutaj może braknąć miejsca, bo nikt poważnie Cię traktować nie będzie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.